Product Documents

Identity and Territorial Character

Re-Interpreting Local-Spatial Development

Julia Salom Carrasco, Joaquín Farinós Dasí, eds.

Col·lecció: Desarrollo Territorial, 13

ISBN: 978-84-370-9283-6

Matèria: geografia

Idioma: anglès

Coeditor: Instituto Interuniversitario de Desarrollo Local

Any ed.: 2014

Enquadernació: rústica

Format: 16 x 24 cm.

Pàgines: 184 pp.

15,00 €

E-book disponible en la teua plataforma digital habitual

Llibre en accés obert

Sinopsi

Detalles

En temps de crisis econòmiques sembla que el territori «no importa». o importa menys que mai. Aquest argument deixa de banda, conscientment o no, la possibilitat de les noves formes innovadores que contribueixen precisament a la nova promoció del desenvolupament; en aquesta ocasió recolzada en la cooperació i la intel·ligència territorial tant per a la cohesió com per a una millor qualitat de vida a nivell local i supra-nacional, a nivell europeu. El llibre recull una comprensió renovada del desenvolupament local (territorial); un nou model de competitivitat basat en recursos específics en lloc d'en recursos comuns i banals. L'objectiu del volum és reinventar els territoris i explorar les possibilitats de vectors com la identitat, la cultura i les noves pràctiques territorials de govern/ governança.

Citació

Farinós Dasí, J. [Joaquín] & Salom, J. [Julia] (2014). Identity and Territorial Character. Re-Interpreting Local-Spatial Development. Universitat de València.

Farinós Dasí, Joaquín y Salom, Julia. Identity and Territorial Character. Re-Interpreting Local-Spatial Development. Universitat de València, 2014.

FARINóS DASí, Joaquín y SALOM, Julia. Identity and Territorial Character. Re-Interpreting Local-Spatial Development. Valencia: Universitat de València, 2014. ISBN 978-84-370-9283-6.

Farinós Dasí, Joaquín y Salom, Julia. Identity and Territorial Character. Re-Interpreting Local-Spatial Development. Valencia: Universitat de València; 2014. 184 p.

Copiar al portapapeles