Product Documents

Identity and Territorial Character

Re-Interpreting Local-Spatial Development

Julia Salom Carrasco, Joaquín Farinós Dasí, eds.

Col·lecció: Desarrollo Territorial, 13

ISBN: 978-84-370-9283-6

Matèria: geografia

Idioma: anglès

Coeditor: Instituto Interuniversitario de Desarrollo Local

Any ed.: 2014

Enquadernació: rústica

Format: 16 x 24 cm

Pàgines: 184 pp.

15,00 €

Disponible en formato electrónico:

Disponible en accés obert:

Sinopsi

Detalles

En temps de crisis econòmiques sembla que el territori «no importa». o importa menys que mai. Aquest argument deixa de banda, conscientment o no, la possibilitat de les noves formes innovadores que contribueixen precisament a la nova promoció del desenvolupament; en aquesta ocasió recolzada en la cooperació i la intel·ligència territorial tant per a la cohesió com per a una millor qualitat de vida a nivell local i supra-nacional, a nivell europeu. El llibre recull una comprensió renovada del desenvolupament local (territorial); un nou model de competitivitat basat en recursos específics en lloc d'en recursos comuns i banals. L'objectiu del volum és reinventar els territoris i explorar les possibilitats de vectors com la identitat, la cultura i les noves pràctiques territorials de govern/ governança.

Índex

Índex

Contents

Authors list

Introduction

1. Re-territorializating local development in EU: local-based against globalisation impacts

2. Economic crisis and the Southern European regions:towards alternative territorial development policies

3. Valencia industrial districts facing the economic crisis: is reindustrialization possible?

4.Location determinants of migrant inflows: the Spanish case

5. Heritage, image and territorial competitiveness: a new vision of local development?

6. Territorial inheritance as development opportunities in Mediterranean mountains: Morella and the Els Ports region (eastern Spain)

7. Cultural heritage and/or development? Impacts of cultural heritage, tourism and cultural governance on space and society in Bamberg (Germany) and Gjirokastra (Albania)

8. The public institution of cultural cooperation: a new form of cooperation in the region’s service.

Case study: the ‘Quai’ in Angers

Citació

Farinós Dasí, J. [Joaquín] & Salom, J. [Julia] (2014). Identity and Territorial Character. Re-Interpreting Local-Spatial Development. Universitat de València.

Farinós Dasí, Joaquín y Salom, Julia. Identity and Territorial Character. Re-Interpreting Local-Spatial Development. Universitat de València, 2014.

FARINÓS DASÍ, Joaquín y SALOM, Julia. Identity and Territorial Character. Re-Interpreting Local-Spatial Development. Valencia: Universitat de València, 2014. ISBN 978-84-370-9283-6.

Farinós Dasí, Joaquín y Salom, Julia. Identity and Territorial Character. Re-Interpreting Local-Spatial Development. Valencia: Universitat de València; 2014. 184 p.

Copiar al portapapeles