Hume. Llegir el resum d'un llibre recentement publicat intitulat «Tractat de la natura humana» (1-25), i la «Investigació sobre els principis de la moral» (Apèndix I)

Llegir el resum d'un llibre recentement publicat intitulat «Tractat de la natura humana» (1-25), i la «Investigació sobre els principis de la moral» (Apèndix I)

Marta I. Moreno, Guillermo Patiño Díaz-Alejo

Col·lecció: Batxillerat

ISBN: 978-84-370-7600-3

Matèria: filosofia

Idioma: català

Any ed.: 2011

Enquadernació: rústica

Format: 21 x 30 cm

Pàgines: 104 pp.

11,00 €

Disponible en formato electrónico:

Sinopsi

Detalles

Pot la societat desenvolupar-se adequadament si es troba immersa en la intolerància i la superstició? Quin valor té la paraula de la ciència? Quines cauteles hem de prendre davant aquelles afirmacions que se'ns imposen com a veritats universals? És possible construir un projecte vital que deixe de banda els sentiments morals? És vàlida qualsevol postura moral? Mitjançant qüestions d'aquesta mena, Hume posa en dubte alguns dels supòsits més arrelats en el nostre sistema de creences, alguns dels fonaments de la nostra societat. Els textos que presentem fan una proposta que no deixarà indiferent el lector i que tres segles després manté tota la seua vigència primigènia.

Citació

Moreno Pizarro, M. I. [Marta Isabel] & Patiño Díaz-Alejo, G. [Guillermo] (2011). Hume. Llegir el resum d'un llibre recentement publicat intitulat «Tractat de la natura humana» (1-25), i la «Investigació sobre els principis de la moral» (Apèndix I). Llegir el resum d'un llibre recentement publicat intitulat «Tractat de la natura humana» (1-25), i la «Investigació sobre els principis de la moral» (Apèndix I). Universitat de València.

Moreno Pizarro, Marta Isabel y Patiño Díaz-Alejo, Guillermo. Hume. Llegir el resum d'un llibre recentement publicat intitulat «Tractat de la natura humana» (1-25), i la «Investigació sobre els principis de la moral» (Apèndix I). Llegir el resum d'un llibre recentement publicat intitulat «Tractat de la natura humana» (1-25), i la «Investigació sobre els principis de la moral» (Apèndix I). Universitat de València, 2011.

MORENO PIZARRO, Marta Isabel y PATIÑO DÍAZ-ALEJO, Guillermo. Hume. Llegir el resum d'un llibre recentement publicat intitulat «Tractat de la natura humana» (1-25), i la «Investigació sobre els principis de la moral» (Apèndix I). Llegir el resum d'un llibre recentement publicat intitulat «Tractat de la natura humana» (1-25), i la «Investigació sobre els principis de la moral» (Apèndix I). Valencia: Universitat de València, 2011. ISBN 978-84-370-7600-3.

Moreno Pizarro, Marta Isabel y Patiño Díaz-Alejo, Guillermo. Hume. Llegir el resum d'un llibre recentement publicat intitulat «Tractat de la natura humana» (1-25), i la «Investigació sobre els principis de la moral» (Apèndix I). Llegir el resum d'un llibre recentement publicat intitulat «Tractat de la natura humana» (1-25), i la «Investigació sobre els principis de la moral» (Apèndix I). Valencia: Universitat de València; 2011. 104 p.

Copiar al portapapeles