Historia de la Formación Profesional en España

De la ley de 1955 a los Programas Nacionales de Formación Profesional

M. Jesús Martínez Usarralde

Col·lecció: Oberta, 87

ISBN: 978-84-370-5449-0

Matèria: psicologia i ciències de l'educació

Submatèries: història de l'educació

Idioma: castellà

Any ed.: 2002

Enquadernació: rústica

Format: 17 x 23 cm

Pàgines: 236 pp.

16,50 €

Sinopsi

Detalles

En l'actualitat, dins del vast camp d'accions que tracten de relacionar i interpretar els múltiple desafiaments que es presenten en els contextos educatius, es perfilen una sèrie de qüestions que requereixen una solució de la concurrència de reflexions i discursos acadèmics, a més de propostes integrades i coherent amb els primers. En aquest panorama global, un dels reptes ineludibles té a veure precisament amb el paper de la Formació Professional, no sols en els escenaris acadèmics, sinó també en els productius. Aquest llibre ofereix una mirada retrospectiva d'aquest nivell formatiu a través de diferents textos legals espanyols, al temps que planteja quin es l'estat actual i reflexiona sobre l'impacte, les repercussions i els obstacles amb els que avui en dia s'enfronta la Formació Professional, autèntic vincle d'unió entre educació i treball.

Citació

Martínez Usarralde, M. J. [M. Jesús] (2002). Historia de la Formación Profesional en España. De la ley de 1955 a los Programas Nacionales de Formación Profesional. Universitat de València.

Martínez Usarralde, M. Jesús. Historia de la Formación Profesional en España. De la ley de 1955 a los Programas Nacionales de Formación Profesional. Universitat de València, 2002.

MARTÍNEZ USARRALDE, M. Jesús. Historia de la Formación Profesional en España. De la ley de 1955 a los Programas Nacionales de Formación Profesional. Valencia: Universitat de València, 2002. ISBN 978-84-370-5449-0.

Martínez Usarralde, M. Jesús. Historia de la Formación Profesional en España. De la ley de 1955 a los Programas Nacionales de Formación Profesional. Valencia: Universitat de València; 2002. 236 p.

Copiar al portapapeles