Product Documents

Historia de la Europa Urbana

I. La ciudad antigua

Xavier Lafon, Jean-Yves Marc, Maurice Sartre

Jean Luc Pinol, ed.

Col·lecció: Història, 97

ISBN: 978-84-370-7824-3

Matèria: història

Idioma: castellà

Any ed.: 2010

Enquadernació: rústica

Format: 16 x 24 cm.

Pàgines: 328 pp.

28,50 €

Sinopsi

Detalles

Aquest primer volum de la "Història de l'Europa urbana" descriu l'origen de les ciutats europees, des de les civilitzacions determinades pel fet urbà com són els mons grec i romà fins al naixement de la ciutat cristiana durant els canvis que marquen el final de l'imperi mentre s'analitza tant la formació de la ciutat clàssica com l'edat d'or de la ciutat antiga. La ciutat no constitueix una categoria immutable, sinó que es transforma constantment. És un palimpsest d'experiències històriques que redefineixen les interrelacions que es teixeixen entre formes urbanes i pràctiques socials. Aquestes experiències s'analitzen en la seva diversitat, des del naixement de les ciutats a Grècia o en la Itàlia arcaica fins a la reorganització de l'urbà en època cristiana, en els últims moments de l'imperi romà i la formació dels nous regnes germànics.

Citació

Lafon, X. [Xavier] & Sartre, M. [Maurice] (2010). Historia de la Europa Urbana. I. La ciudad antigua. Universitat de València.

Lafon, Xavier y Sartre, Maurice. Historia de la Europa Urbana. I. La ciudad antigua. Universitat de València, 2010.

LAFON, Xavier y SARTRE, Maurice. Historia de la Europa Urbana. I. La ciudad antigua. Valencia: Universitat de València, 2010. ISBN 978-84-370-7824-3.

Lafon, Xavier y Sartre, Maurice. Historia de la Europa Urbana. I. La ciudad antigua. Valencia: Universitat de València; 2010. 328 p.

Copiar al portapapeles