Hij@s del mercado

La maternidad subrogada en un Estado Social

Mª Luisa Balaguer

Col·lecció: Feminismos

ISBN: 978-84-376-3733-4

Matèria: estudis feministes

Idioma: castellà

Coeditor: Ediciones Cátedra

Any ed.: 2017

Enquadernació: rústica

Format: 13,5 x 21 cm

Pàgines: 224

18,00 €

Sinopsi

Detalles

L'autora desenvolupa una reflexió sobre el contracte de maternitat subrogada o ventres de lloguer que té per objecte l'obtenció d'un fill o filla a través de la gestació per part d'una dona que queda obligada a lliurar l'objecte-subjecte fruit de la seua maternitat. El llibre s'estructura entorn a dos conceptes fonamentals: el primer es refereix a la possibilitat d'afectació de la dignitat i el lliure desenvolupament de la personalitat en relació amb el contracte d'un ventre de lloguer per a la materialització d'un desig de maternitat o paternitat d'impossible satisfacció per part de les persones que pretenen dur a terme aquest contracte, i el segon apunta a l'arrel mateix de la qüestió de per què sorgeix en la nostra civilització un mercat d'aquestes característiques, quins són els efectes d'aquest liberalisme contractual, i quins valors i principis potencia i defensa.

Citació

Balaguer, M. L. [María Luisa] (2017). Hij@s del mercado. La maternidad subrogada en un Estado Social. Universitat de València.

Balaguer, María Luisa. Hij@s del mercado. La maternidad subrogada en un Estado Social. Universitat de València, 2017.

BALAGUER, María Luisa. Hij@s del mercado. La maternidad subrogada en un Estado Social. Valencia: Universitat de València, 2017. ISBN 978-84-376-3733-4.

Balaguer, María Luisa. Hij@s del mercado. La maternidad subrogada en un Estado Social. Valencia: Universitat de València; 2017. 224 p.

Copiar al portapapeles