Habrán leído en la prensa / Lo que da vueltas / El delator

José María Buzón García, Francisco Javier Esbrí Calvo, Carles Sirera Miralles

ISBN: 978-84-370-6336-2

Matèria: filologia

Submatèries: filologia espanyola

Idioma: castellà

Coeditor: Asociación Náyade

Any ed.: 2005

Enquadernació: rústica

Format: 14 x 22 cm

Pàgines: 76 pp.

7,00 €

Sinopsi

Detalles

Els relats que ací es recullen corresponen als tres textos guanyadors en els II Premis Universitat-Bancaixa d'escriptura de creació. En aquesta ocasió, un ex aequo en castellà i una altra narració breu en valencià constitueixen el grup d'històries que ha merescut emportar-se el favor del jurat. El primer dels contes traça el curiós pelegrinatge d'uns bitllets carregats d'amor pels carrers d'una ciutat cada dia menys perplexa i cada vegada més entregada al fenomen. El segon ens dibuixa un dolorós cercle de misèria quotidiana; la veu que ens parla ho fa des de la desesperació d'un destí insuportablement semblant a un passat que creia i desitjava haver superat. I, finalment, el tercer ubica al lector en els instants immediats al final de la Guerra Civil espanyola, en concret a València, per a transmetre'ns l'angoixosa dificultat d'haver de decidir entre les pròpies necessitats i una fraternitat que ha estat trencada. Així doncs, el que el lector té davant seu és una nova oportunitat per a conèixer el punt de vista d'uns narradors la joventut dels quals ens representa una inherent sensibilitat i una particular concepció del nostre entorn social, moral i cultural.

Citació

Buzón García, J. M. [José María] & Esbrí Calvo, F. J. [Francisco Javier] & Sirera Miralles, C. [Carles] (2005). Habrán leído en la prensa / Lo que da vueltas / El delator. Universitat de València.

Buzón García, José María y Esbrí Calvo, Francisco Javier y Sirera Miralles, Carles. Habrán leído en la prensa / Lo que da vueltas / El delator. Universitat de València, 2005.

BUZÓN GARCÍA, José María y ESBRÍ CALVO, Francisco Javier y SIRERA MIRALLES, Carles. Habrán leído en la prensa / Lo que da vueltas / El delator. Valencia: Universitat de València, 2005. ISBN 978-84-370-6336-2.

Buzón García, José María y Esbrí Calvo, Francisco Javier y Sirera Miralles, Carles. Habrán leído en la prensa / Lo que da vueltas / El delator. Valencia: Universitat de València; 2005. 76 p.

Copiar al portapapeles