Grabados maestros

La huella de Durero y Lucas Van Leyden en la colección Mariano Moret

AA.DD.

Col·lecció: Catàlegs d'Exposicions

ISBN: 978-84-370-9045-0

Matèria: art

Submatèries: arts plàstiques, patrimoni artístic

Idioma: castellà

Any ed.: 2013

Enquadernació: rústica

Format: 17 x 24 cm

Pàgines: 272 pp.

25,00 €

Sinopsi

Detalles

El gravat és una de les manifestacions artístiques menys coneguda i difosa entre la societat, encara que va ser des dels seus orígens una important eina de transmissió cultural, d'idees i d'estils. A través d'aquest catàleg la Universitat de València pretén donar a conèixer per vegada primera la valuosa i inèdita col·lecció d'estampes dels segles XVI i XVII reunida per Mariano Moret. Una col·lecció composta per prop d'un centenar de peces de provada datació i reconegut valor, que s'ha anat configurant en funció d'un criteri selectiu especialitzat que li confereix un interès afegit. Aquestes obres en paper, fruit resultant de l'art del gravat, estan signades en la seua majoria per artistes destacats i mostren la influència de dos dels més importants mestres en la història d'aquest art: Dürer i Lucas van Leyden.

Citació

VV.AA. (2013). Grabados maestros. La huella de Durero y Lucas Van Leyden en la colección Mariano Moret. Universitat de València.

VV.AA. Grabados maestros. La huella de Durero y Lucas Van Leyden en la colección Mariano Moret. Universitat de València, 2013.

VV.AA. Grabados maestros. La huella de Durero y Lucas Van Leyden en la colección Mariano Moret. Valencia: Universitat de València, 2013. ISBN 978-84-370-9045-0.

VV.AA. Grabados maestros. La huella de Durero y Lucas Van Leyden en la colección Mariano Moret. Valencia: Universitat de València; 2013. 272 p.

Copiar al portapapeles