Gobernabilidad y cohesión social: el caso de Chile

Isabel Allende Bussi

ISBN: 978-84-370-7129-9

Matèria: història, sociologia i política

Submatèries: història contemporània

Idioma: castellà

Coeditor: Universitat Internacional de Gandia, CEIC Alfons el Vell

Any ed.: 2008

Enquadernació: rústica

Format: 10 x 15 cm

Pàgines: 58 pp.

3,00 €

Disponible en formato electrónico:

Sinopsi

Detalles

La diputada socialista xilena Isabel Allende, filla de l'expresident Salvador Allende, va ser l'encarregada d'impartir la conferència en l'acte d'inauguració de la XXIV edició de la Universitat d'Estiu de Gandia, el 9 de juliol de 2007, amb el nom de «Governabilitat i cohesió social: el cas de Xile». En ella Allende va ressaltar no només la importància que té per a països com Xile recuperar la democràcia, sinó que és igual de necessari legitimar el sistema, aconseguir la cohesió social i establir unes polítiques públiques adequades. Es va referir al fet que els governs haurien de desenvolupar una xarxa de protecció social que acabe amb les diferències socials i puga protegir els ciutadans des del seu naixement fins a l'edat més madura. Es tractaria d'articular un sistema més solidari i de modificar lleis per a aconseguir la igualtat entre ciutadans.

VERSIÓ EN FORMAT AUDIOLLIBRE

Citació

Allende Bussi, I. [Isabel] (2008). Gobernabilidad y cohesión social: el caso de Chile. Universitat de València.

Allende Bussi, Isabel. Gobernabilidad y cohesión social: el caso de Chile. Universitat de València, 2008.

ALLENDE BUSSI, Isabel. Gobernabilidad y cohesión social: el caso de Chile. Valencia: Universitat de València, 2008. ISBN 978-84-370-7129-9.

Allende Bussi, Isabel. Gobernabilidad y cohesión social: el caso de Chile. Valencia: Universitat de València; 2008. 58 p.

Copiar al portapapeles