Product Documents

Género

Desde una perspectiva global

Raewyn Connell, Rebecca Pearse

Traducció: Arantxa Grau Muñoz, Almudena A. Navas Saurin

ISBN: 978-84-9134-273-1

Matèria: estudis feministes

Idioma: castellà

Any ed.: 2018

Enquadernació: rústica

Format: 14 x 21,5 cm

Pàgines: 290

18,00 €

Disponible en formato electrónico:

Sinopsi

Detalles

Com podem entendre el gènere en el món actual? Quines diferències psicològiques existeixen avui dia entre les dones i els homes? Com es fan les masculinitats i les feminitats? I quina és la relació entre les qüestions de gènere i les preocupacions globals com el canvi mediambiental i la reestructuració econòmica? Aquest llibre ofereix un poderós esbós contemporani per a l'anàlisi de gènere amb un fort i distintiu coneixement global. En destacar el caràcter multidimensional de les relacions de gènere, les autores mostren com unir la vida personal i les estructures organitzatives a gran escala, i com la política de gènere muta la seua forma en situacions canviants. Aquesta primera edició en espanyol inclou un nou capítol sobre ecofeminisme, justícia mediambiental i sostenibilitat. També actualitza per complet l'anàlisi de la recerca i explica els nous debats i les teories de gènere emergents. Género és una mostra de recerca acadèmica compromesa que es mou des de l'experiència personal als problemes globals, i ofereix una perspectiva única sobre les qüestions de gènere d'avui.

Citació

Connell, R. a. [Raewyn autor] & Pearse, R. a. [Rebecca autor] (2018). Género. Desde una perspectiva global. Universitat de València.

Connell, Raewyn autor y Pearse, Rebecca autor. Género. Desde una perspectiva global. Universitat de València, 2018.

CONNELL, Raewyn autor y PEARSE, Rebecca autor. Género. Desde una perspectiva global. Valencia: Universitat de València, 2018. ISBN 978-84-9134-273-1.

Connell, Raewyn autor y Pearse, Rebecca autor. Género. Desde una perspectiva global. Valencia: Universitat de València; 2018. 290 p.

Copiar al portapapeles