Gastronomía

Historia del paladar

Paul Freedman, ed.

ISBN: 978-84-370-7462-7

Matèria: història

Submatèries: història contemporània, història medieval, història moderna

Idioma: castellà

Any ed.: 2009

Enquadernació: cartoné

Format: 21 x 26 cm

Pàgines: 368 pp.

35,00 €

Sinopsi

Detalles

Aquest és el primer llibre que aplica les aportacions de la nova generació d'historiadors de l'alimentació i la gastronomia de tot el món, als assoliments culinaris de les diverses civilitzacions, passades i presents, i als plaers del menjar. El resultat és una veritable història del paladar: els nostres pensaments més elevats i agradables sobre el menjar -ingredients, preparació, presentació- des de la prehistòria fins a avui. Aquest llibre és únic en la seva organització segons el que la gent pensava que era bo i com l'alimentació era part d'unes societats diferenciades. Il.lustrat profusament amb obres d'art que veritablement fan la boca aigua, aquestes pàgines ofereixen un relat -apassionant i ric en imatges- d'una de les claus més importants, no només del que ens manté vius, sinó del que ens fa sentir vius.

Citació

Freedman, P. [Paul] (2009). Gastronomía. Historia del paladar. Universitat de València.

Freedman, Paul. Gastronomía. Historia del paladar. Universitat de València, 2009.

FREEDMAN, Paul. Gastronomía. Historia del paladar. Valencia: Universitat de València, 2009. ISBN 978-84-370-7462-7.

Freedman, Paul. Gastronomía. Historia del paladar. Valencia: Universitat de València; 2009. 368 p.

Copiar al portapapeles