Product Documents

Gasto no obligatorio de los municipios

Una muestra de ayuntamientos valencianos

Leonardo Margareto Layunta

Col·lecció: Estudios y Documentos de Desarrollo Local, 21

ISBN: 978-84-9134-079-9

Matèria: geografia

Idioma: castellà

Coeditor: Instituto Interuniversitario de Desarrollo Local

Any ed.: 2017

Enquadernació: rústica

Format: 21 x 30 cm.

Pàgines: 376

20,00 €

E-book disponible en la teua plataforma digital habitual

Sinopsi

Detalles

L'Ajuntament és la institució de Govern que majors pressions rep en ser la més accessible per als ciutadans. La legislació vigent estableix quines són les obligacions que han d'atendre els ajuntaments en relació amb el seu número d'habitants, tot i que en realitat els municipis assumeixen moltes altres funcions. A causa del context polític-econòmic en el qual es desenvolupen, han d'adaptar-se a constants canvis socials per a donar resposta a les necessitats dels veïns. Aquest treball aborda àmpliament aquests aspectes al llarg dels anys 2005 i 2010, i realitza una radiografia sobre la situació econòmica dels ajuntaments agrupats segons el seu número d'habitants en aqueixos mateixos anys, la qual cosa permet analitzar l'evolució de la situació. L'objectiu final és veure si l'actual realitat econòmica ha influït o no, en l'estructura general d'eixes despeses.

Citació

Margalef López, R. [Ramon] (2017). Gasto no obligatorio de los municipios. Una muestra de ayuntamientos valencianos. Universitat de València.

Margalef López, Ramon. Gasto no obligatorio de los municipios. Una muestra de ayuntamientos valencianos. Universitat de València, 2017.

MARGALEF LóPEZ, Ramon. Gasto no obligatorio de los municipios. Una muestra de ayuntamientos valencianos. Valencia: Universitat de València, 2017. ISBN 978-84-9134-079-9.

Margalef López, Ramon. Gasto no obligatorio de los municipios. Una muestra de ayuntamientos valencianos. Valencia: Universitat de València; 2017. 376 p.

Copiar al portapapeles