Product Documents

Fundamentos y electrónica de las comunicaciones

Enrique Sanchis Peris, coord.

Col·lecció: Educació. Sèrie Materials, 72

ISBN: 978-84-370-5916-7

Matèria: ciències

Submatèries: informàtica i electrònica

Idioma: castellà

Any ed.: 2004

Enquadernació: rústica

Format: 17 x 24 cm

Pàgines: 204 pp.

11,00 €

Sinopsi

Detalles

'Fundamentos y electrónica de las comunicaciones' és un llibre destinat a estudiants de totes les especialitats d'Enginyeria Tècnica de Telecomunicació. Endemés, el text és molt útil també per a estudiants d'altres titulacions (Enginyeria Electrònica, Enginyeria de Telecomunicacions, Enginyeria Informàtica, Enginyeria Industrial, Físiques, etc.), així com per a tots aquells professionals que desitgen adquirir uns coneixements bàsics, i alhora pràctics, sobre aquesta matèria. Aquest llibre tracta dues àrees d'interés de l'electrònica de les comunicacions. Per una banda, s'hi aborden els fonaments de la comunicació (anàlisi, modulacions, propagació i transmissió de la senyal); i, per l'altra, els aspectes bàsics de l'electrònica de comunicacions (circuits i subsistemes electrònics discrets i integrats). El text inclou nombrosos exemples pràctics, notes d'aplicació i exercicis proposats i resolts.

Citació

Sanchis Peris, E. [Enrique] (2004). Fundamentos y electrónica de las comunicaciones. Universitat de València.

Sanchis Peris, Enrique. Fundamentos y electrónica de las comunicaciones. Universitat de València, 2004.

SANCHIS PERIS, Enrique. Fundamentos y electrónica de las comunicaciones. Valencia: Universitat de València, 2004. ISBN 978-84-370-5916-7.

Sanchis Peris, Enrique. Fundamentos y electrónica de las comunicaciones. Valencia: Universitat de València; 2004. 204 p.

Copiar al portapapeles