Fundamentos físicos de la protección radiológica en odontología

F. Dalmases, C. Romero

J.M. Almerich, col.

ISBN: 978-84-370-9925-5

Materia: medicina

Idioma: castellano

Año ed.: 2016

Encuadernación: rústica

Formato: 21 x 29,5 cm.

Páginas: 232 pp.

18,00 €

E-book disponible en tu plataforma digital habitual

Sinópsis

Detalles

Els rajos X constitueixen una eina diagnòstica imprescindible en la pràctica odontològica actual, malgrat que comporta una sèrie de riscos tant per al pacient com per al professional i el seu entorn. L'objectiu primordial d'aquest text és fonamentar els coneixements per a poder abordar la Protecció Radiològica de forma coherent i a un nivell universitari, en la línia suggerida pel Consell de Seguretat Nuclear en els seus cursos d'acreditació per a l'adreça i l'operació de les instal·lacions de radiodiagnòstic dental. El volum també proporciona algunes ampliacions complementàries que milloren la perspectiva de certs temes, així com guies d'estudi i qüestions d'autoavaluació per al seguiment de cada capítol. Un annex final recull els aspectes específics i legals associats a la pràctica en el gabinet odontològic.

Citación

Almerich Silla, J. M. [José Manuel] & Dalmases Moncayo, F. [Francisco] & Romero Hernandez, M. C. [Mª Carmen] (2016). Fundamentos físicos de la protección radiológica en odontología. Universitat de València.

Almerich Silla, José Manuel y Dalmases Moncayo, Francisco y Romero Hernandez, Mª Carmen. Fundamentos físicos de la protección radiológica en odontología. Universitat de València, 2016.

ALMERICH SILLA, José Manuel y DALMASES MONCAYO, Francisco y ROMERO HERNANDEZ, Mª Carmen. Fundamentos físicos de la protección radiológica en odontología. Valencia: Universitat de València, 2016. ISBN 978-84-370-9925-5.

Almerich Silla, José Manuel y Dalmases Moncayo, Francisco y Romero Hernandez, Mª Carmen. Fundamentos físicos de la protección radiológica en odontología. Valencia: Universitat de València; 2016. 232 p.