Product Documents

Fundamentos de visión binocular

Álvaro M. Pons Moreno, Francisco M. Martínez Verdú

Col·lecció: Educació. Sèrie Materials, 74

ISBN: 978-84-370-5918-1

Matèria: ciències

Submatèries: física, informàtica i electrònica

Idioma: castellà

Any ed.: 2004

Enquadernació: rústica

Format: 17 x 24 cm

Pàgines: 408 pp.

21,00 €

Disponible en formato electrónico:

Sinopsi

Detalles

'Fundamentos de visión binocular' recopila els principals aspectes teòrics d'aquest àmbit, ordenant-los i adaptant-los per a l'estudiant i el docent de ciències de la visió. El recorregut que fa per les principals característiques motores i sensorials de la visió binocular el converteixen en un manual de gran utilitat, tant en optometria com en oftalmologia. Álvaro M. Pons Moreno és doctor en Física y professor titular de la Universitat de València. Imparteix classes en la diplomatura d'Òptica i Optometria d'aquesta universitat, en especial en l'àrea d'Òptica Fisiològica i Visió Binocular. La seua activitat investigadora s'ha centrat també en el camp de las ciències de la visió, amb més de quaranta treballs publicats. Francisco M. Martínez Verdú és doctor en Física por la Universitat Politècnica de Catalunya. És professor titular a l'Escola d'Òptica i Optometria de la Universitat d'Alacant. La seua activitat docent i investigadora se centra en les ciències de la visió, sobretot en òptica visual, visió binocular, visió de color i ergonomia visual.

Citació

Martínez Verdú, F. M. [Francisco M.] & Pons Moreno, . M. [Álvaro M.] (2004). Fundamentos de visión binocular. Universitat de València.

Martínez Verdú, Francisco M. y Pons Moreno, Álvaro M. Fundamentos de visión binocular. Universitat de València, 2004.

MARTÍNEZ VERDÚ, Francisco M. y PONS MORENO, Álvaro M. Fundamentos de visión binocular. Valencia: Universitat de València, 2004. ISBN 978-84-370-5918-1.

Martínez Verdú, Francisco M. y Pons Moreno, Álvaro M. Fundamentos de visión binocular. Valencia: Universitat de València; 2004. 408 p.

Copiar al portapapeles