Product Documents

Fundamentos de optometría, 2a ed.

Refracción ocular

Walter Furlan, Javier García Monreal, Laura Muñoz Escrivá

Col·lecció: Educació. Sèrie Materials, 40

ISBN: 978-84-370-7383-5

Matèria: ciències

Submatèries: física

Idioma: castellà

Any ed.: 2009

Enquadernació: rústica

Format: 16 x 24 cm.

Pàgines: 274 pp.

20,00 €

E-book disponible en la teua plataforma digital habitual

Sinopsi

Detalles

Aquesta nova edició de Fundamentos de optometría incorpora els avanços més importants en els procediments, tant objectius com subjectius, que s'utilitzen en optometria per a obtenir la refracció ocular. Amb la finalitat d'afermar els conceptes teòrics, cada capítol presenta una sèrie de qüestions resoltes. Cadascuna de les tècniques estudiades té associada una pràctica de laboratori en la qual s'exposa el procediment optomètric en qüestió. Aquest manual és una eina de consulta actualitzada, tant per als estudiants d'optometria com per als professionals en actiu, que està destinada a cobrir un buit important en la bibliografia en castellà sobre els fonaments de la refracció ocular.

Citació

Furlan, W. D. [Walter D.] & García Monreal, J. [Javier] & Muñoz Escrivá, L. [Laura] (2009). Fundamentos de optometría, 2a ed. Refracción ocular. Universitat de València.

Furlan, Walter D. y García Monreal, Javier y Muñoz Escrivá, Laura. Fundamentos de optometría, 2a ed. Refracción ocular. Universitat de València, 2009.

FURLAN, Walter D. y GARCíA MONREAL, Javier y MUñOZ ESCRIVá, Laura. Fundamentos de optometría, 2a ed. Refracción ocular. Valencia: Universitat de València, 2009. ISBN 978-84-370-7383-5.

Furlan, Walter D. y García Monreal, Javier y Muñoz Escrivá, Laura. Fundamentos de optometría, 2a ed. Refracción ocular. Valencia: Universitat de València; 2009. 274 p.

Copiar al portapapeles