Product Documents

Fundamentos de bioquímica

Juli Peretó, Ramon Sendra, Mercè Pamblanco, Carme Bañó

Traducció: Coral Barrachina

Col·lecció: Educació. Sèrie Materials, 96

ISBN: 978-84-370-6566-3

Matèria: ciències

Submatèries: biologia, química

Idioma: castellà

Any ed.: 2007

Enquadernació: rústica

Format: 16 x 24 cm

Pàgines: 376 pp.

24,00 €

Disponible en formato electrónico:

Sinopsi

Detalles

La bioquímica és una forma d'estudi de la biologia, aquella que tracta de desvelar els secrets moleculars de la vida. Els conceptes bioquímics bàsics són fonamentals per a estudiants tan diversos com els de biologia, medicina, biotecnologia, química, farmàcia, nutrició humana o enginyeria agrònoma. Aquest llibre es planteja com un curs introductori a la bioquímicca i presenta la relació estructura-funció en biomacromolècules, la bioenergètica i el metabolisme intermediari. Els exemples de coordinació i integració metabòlica, de patologia molecular o d'evolució bioquímica ajuden a relacionar les idees i els conceptes exposats. Els autors són professors titulars del Departament de Bioquímica i Biologia Molecular de la Universitat de València. Juli Peretó (Alzira, 1958) és membre de l'Institut Cavanilles de Biodiversitat i Biologia Evolutiva de la Universitat de València i de la Secció de Ciències Biològiques de l'Institut d'Estudis Catalans i s'interessa per l'origen de la vida i l'evolució del metabolisme. La investigació de Ramon Sendra (Gandia, 1962) i Mercè Pamblanco (València, 1953) se centra en les modificacions químiques de la cromatina com a mecanisme epigenètic implicat en l'expressió dels gens. Carme Bañó (Alcoi, 1961) estudia les modificacions postraduccionals de proteïnes de membrana.

Citació

Bañó, C. [Carme] & Barrachina, C. [Coral] & Pamblanco, M. [Mercè] & Peretó, J. [Juli] & Sendra, R. [Ramon] (2007). Fundamentos de bioquímica. Universitat de València.

Bañó, Carme y Barrachina, Coral y Pamblanco, Mercè y Peretó, Juli y Sendra, Ramon. Fundamentos de bioquímica. Universitat de València, 2007.

BAÑÓ, Carme y BARRACHINA, Coral y PAMBLANCO, Mercè y PERETÓ, Juli y SENDRA, Ramon. Fundamentos de bioquímica. Valencia: Universitat de València, 2007. ISBN 978-84-370-6566-3.

Bañó, Carme y Barrachina, Coral y Pamblanco, Mercè y Peretó, Juli y Sendra, Ramon. Fundamentos de bioquímica. Valencia: Universitat de València; 2007. 376 p.

Copiar al portapapeles