Product Documents

Fundamentos de bioquímica

Juli Peretó, Ramon Sendra, Mercè Pamblanco, Carme Bañó

Traducció: Coral Barrachina

Col·lecció: Educació. Sèrie Materials, 96

ISBN: 978-84-370-6566-3

Matèria: ciències

Submatèries: biologia, química

Idioma: castellà

Any ed.: 2007

Enquadernació: rústica

Format: 16 x 24 cm.

Pàgines: 376 pp.

24,00 €

E-book disponible en la teua plataforma digital habitual

Sinopsi

Detalles

La bioquímica és una forma d'estudi de la biologia, aquella que tracta de desvelar els secrets moleculars de la vida. Els conceptes bioquímics bàsics són fonamentals per a estudiants tan diversos com els de biologia, medicina, biotecnologia, química, farmàcia, nutrició humana o enginyeria agrònoma. Aquest llibre es planteja com un curs introductori a la bioquímicca i presenta la relació estructura-funció en biomacromolècules, la bioenergètica i el metabolisme intermediari. Els exemples de coordinació i integració metabòlica, de patologia molecular o d'evolució bioquímica ajuden a relacionar les idees i els conceptes exposats. Els autors són professors titulars del Departament de Bioquímica i Biologia Molecular de la Universitat de València. Juli Peretó (Alzira, 1958) és membre de l'Institut Cavanilles de Biodiversitat i Biologia Evolutiva de la Universitat de València i de la Secció de Ciències Biològiques de l'Institut d'Estudis Catalans i s'interessa per l'origen de la vida i l'evolució del metabolisme. La investigació de Ramon Sendra (Gandia, 1962) i Mercè Pamblanco (València, 1953) se centra en les modificacions químiques de la cromatina com a mecanisme epigenètic implicat en l'expressió dels gens. Carme Bañó (Alcoi, 1961) estudia les modificacions postraduccionals de proteïnes de membrana.

Citació

Bañó, C. [Carme] & Barrachina, C. [Coral] & Pamblanco, M. [Mercè] & Peretó, J. [Juli] & Sendra, R. [Ramon] (2007). Fundamentos de bioquímica. Universitat de València.

Bañó, Carme y Barrachina, Coral y Pamblanco, Mercè y Peretó, Juli y Sendra, Ramon. Fundamentos de bioquímica. Universitat de València, 2007.

BAñó, Carme y BARRACHINA, Coral y PAMBLANCO, Mercè y PERETó, Juli y SENDRA, Ramon. Fundamentos de bioquímica. Valencia: Universitat de València, 2007. ISBN 978-84-370-6566-3.

Bañó, Carme y Barrachina, Coral y Pamblanco, Mercè y Peretó, Juli y Sendra, Ramon. Fundamentos de bioquímica. Valencia: Universitat de València; 2007. 376 p.

Copiar al portapapeles