Product Documents

Fuego en los huesos

Afroamericanas y escritura en los siglos XVIII y XIX

Carme Manuel Cuenca

Col·lecció: Oberta, 209

ISBN: 978-84-370-9009-2

Matèria: estudis feministes, filologia

Submatèries: fiologia anglogermànica

Idioma: castellà

Any ed.: 2013

Enquadernació: rústica

Format: 16 x 23 cm

Pàgines: 318 pp.

23,00 €

E-book disponible en la teua plataforma digital habitual

Sinopsi

Detalles

A diferència de les dones negres d'altres territoris d'Amèrica, les afronorteamericanes van deixar testimoni escrit de les seues vivències des de finals del segle XVIII. Aquest volum recull la història de la seua escriptura des dels anys que van precedir a l'esclat revolucionari en les colònies angleses d'Amèrica del Nord, passant pel context esclavista de preguerra i el debat abolicionista, fins a l'establiment de la segregació racial a la fi del segle XIX. Les afronorteamericanes van aportar un gran nombre de contribucions literàries i assatgístiques que exploren una gran varietat de temes i no solament el de la reivindicació racial. Totes elles són antecessores de les escriptores que des del Renaixement d'Harlem fins als nostres dies mostren com la dona negra als Estats Units, sempre ha portat un «foc ardent, pres en els ossos».

Citació

Manuel Cuenca, C. [Carme] (2013). Fuego en los huesos. Afroamericanas y escritura en los siglos XVIII y XIX. Universitat de València.

Manuel Cuenca, Carme. Fuego en los huesos. Afroamericanas y escritura en los siglos XVIII y XIX. Universitat de València, 2013.

MANUEL CUENCA, Carme. Fuego en los huesos. Afroamericanas y escritura en los siglos XVIII y XIX. Valencia: Universitat de València, 2013. ISBN 978-84-370-9009-2.

Manuel Cuenca, Carme. Fuego en los huesos. Afroamericanas y escritura en los siglos XVIII y XIX. Valencia: Universitat de València; 2013. 318 p.

Copiar al portapapeles