Friedrich Schiller

Estudios sobre la recepción literaria e interdisciplinar de su obra

N. C. Arocas, J. A. Calañas, A. R. Calero, eds.

Col·lecció: Oberta, 149

ISBN: 978-84-370-6981-4

Matèria: filologia

Submatèries: crítica i teoria literària

Idioma: castellà

Any ed.: 2008

Enquadernació: rústica

Format: 16 x 23 cm.

Pàgines: 300 pp.

18,50 €

E-book disponible en la teua plataforma digital habitual

Sinopsi

Detalles

Amb motiu del segon centenari de la mort de l'escriptor Friedrich von Schiller, es reuneixen en aquest volum estudis entorn de la seua obra i la seua recepció en altres països, i també sobre la seua influència en la producció literària d'autors posteriors. Així mateix, s'hi inclouen alguns estudis sobre transversalitat de temes i motius schillerians transformats, entre altres, en música o filosofia. Els treballs compilats en aquest llibre, fruit de la iniciativa de la Societat Goethe a Espanya, conviden a una relectura renovada de la producció de l'escriptor de Marbach, i s'endinsen en el seu univers temàtic. Les diverses perspectives, el contrast entre versions, el rastreig de les empremtes que ha deixat Schiller en els seus contemporanis i encara avui dia són qüestions de rellevància més que suficient per a dedicar-los els estudis d'aquesta miscel.lània.

Citació

Arocas Martínez, N. C. [Nuria C.] & Calañas Continente, J. A. [José Antonio] & Calero Varela, A. R. [Ana R.] (2008). Friedrich Schiller. Estudios sobre la recepción literaria e interdisciplinar de su obra. Universitat de València.

Arocas Martínez, Nuria C. y Calañas Continente, José Antonio y Calero Varela, Ana R. Friedrich Schiller. Estudios sobre la recepción literaria e interdisciplinar de su obra. Universitat de València, 2008.

AROCAS MARTíNEZ, Nuria C. y CALAñAS CONTINENTE, José Antonio y CALERO VARELA, Ana R. Friedrich Schiller. Estudios sobre la recepción literaria e interdisciplinar de su obra. Valencia: Universitat de València, 2008. ISBN 978-84-370-6981-4.

Arocas Martínez, Nuria C. y Calañas Continente, José Antonio y Calero Varela, Ana R. Friedrich Schiller. Estudios sobre la recepción literaria e interdisciplinar de su obra. Valencia: Universitat de València; 2008. 300 p.

Copiar al portapapeles