Friedrich Schiller

Estudios sobre la recepción literaria e interdisciplinar de su obra

N. C. Arocas, J. A. Calañas, A. R. Calero, eds.

Col·lecció: Oberta, 149

ISBN: 978-84-370-6981-4

Matèria: filologia

Submatèries: crítica i teoria literària

Idioma: castellà

Any ed.: 2008

Enquadernació: rústica

Format: 16 x 23 cm

Pàgines: 300 pp.

18,50 €

Disponible en formato electrónico:

Sinopsi

Detalles

Amb motiu del segon centenari de la mort de l'escriptor Friedrich von Schiller, es reuneixen en aquest volum estudis entorn de la seua obra i la seua recepció en altres països, i també sobre la seua influència en la producció literària d'autors posteriors. Així mateix, s'hi inclouen alguns estudis sobre transversalitat de temes i motius schillerians transformats, entre altres, en música o filosofia. Els treballs compilats en aquest llibre, fruit de la iniciativa de la Societat Goethe a Espanya, conviden a una relectura renovada de la producció de l'escriptor de Marbach, i s'endinsen en el seu univers temàtic. Les diverses perspectives, el contrast entre versions, el rastreig de les empremtes que ha deixat Schiller en els seus contemporanis i encara avui dia són qüestions de rellevància més que suficient per a dedicar-los els estudis d'aquesta miscel.lània.

Citació

Arocas Martínez, N. C. [Nuria C.] & Calañas Continente, J. A. [José Antonio] & Calero Varela, A. R. [Ana R.] (2008). Friedrich Schiller. Estudios sobre la recepción literaria e interdisciplinar de su obra. Universitat de València.

Arocas Martínez, Nuria C. y Calañas Continente, José Antonio y Calero Varela, Ana R. Friedrich Schiller. Estudios sobre la recepción literaria e interdisciplinar de su obra. Universitat de València, 2008.

AROCAS MARTÍNEZ, Nuria C. y CALAÑAS CONTINENTE, José Antonio y CALERO VARELA, Ana R. Friedrich Schiller. Estudios sobre la recepción literaria e interdisciplinar de su obra. Valencia: Universitat de València, 2008. ISBN 978-84-370-6981-4.

Arocas Martínez, Nuria C. y Calañas Continente, José Antonio y Calero Varela, Ana R. Friedrich Schiller. Estudios sobre la recepción literaria e interdisciplinar de su obra. Valencia: Universitat de València; 2008. 300 p.

Copiar al portapapeles