Product Documents

Fonaments de zoologia

J. M. Michelena, J. Lluch, J. Baixeras

Col·lecció: Educació. Sèrie Materials, 70

ISBN: 978-84-370-5858-0

Matèria: ciències

Submatèries: biologia

Idioma: català

Any ed.: 2004

Enquadernació: rústica

Format: 16 x 24 cm.

Pàgines: 290 pp.

16,00 €

Sinopsi

Detalles

La zoologia és la ciència que estudia els animals: una disciplina biològica clàssica d'ensenyança superior. Aquest manual pretén posar a disposició dels estudiants una eina complementària als textos clàssics de zoologia. Especialment dissenyada per als interessats en l'estudi d'aquesta matèria en la llengua pròpia, hi trobaran la majoria dels termes d'ús freqüent a nivell universitari. Comença amb aspectes introductoris, com ara els models estructurals, la taxonomia o la nomenclatura zoològica, per a passar tot seguit a l'estudi dels principals grups d'animals, des dels porífers fins als mamífers. Al llarg de 19 temes es desplega una caracterització general del grup zoològic, un estudi de la seua anatomia i biologia, i un apartat dedicat a la classificació. En un últim capítol es dóna una visió dels biomes i la distribució de la fauna.

Citació

Baixeras, J. [Joaquín] & Lluch Tarazona, J. [Javier] & Michelena Saval, J. M. [José Manuel] (2004). Fonaments de zoologia. Universitat de València.

Baixeras, Joaquín y Lluch Tarazona, Javier y Michelena Saval, José Manuel. Fonaments de zoologia. Universitat de València, 2004.

BAIXERAS, Joaquín y LLUCH TARAZONA, Javier y MICHELENA SAVAL, José Manuel. Fonaments de zoologia. Valencia: Universitat de València, 2004. ISBN 978-84-370-5858-0.

Baixeras, Joaquín y Lluch Tarazona, Javier y Michelena Saval, José Manuel. Fonaments de zoologia. Valencia: Universitat de València; 2004. 290 p.

Copiar al portapapeles