Product Documents

Finançament territorial i infraestructures de transport al País Valencià

Lògiques i resistències en el procés valencià de desenvolupament territorial

Néstor Vercher Savall

Col·lecció: Estudios y Documentos de Desarrollo Local, 16

ISBN: 978-84-370-9746-6

Matèria: economia

Idioma: català

Coeditor: Instituto Interuniversitario de Desarrollo Local

Any ed.: 2015

Enquadernació: rústica

Format: 21 x 29,5 cm.

Pàgines: 180 pp.

20,00 €

E-book disponible en la teua plataforma digital habitual

Llibre en accés obert

Sinopsi

Detalles

Finançament autonòmic i infraestructures de transport es conjuguen en aquest estudi amb l'objectiu de cercar-hi relacions entre dues àrees amb propòsits, a priori, independents, però amb rerefons força lligats. D'una banda, el finançament del territori valencià es presenta menor a la mitjana estatal i insuficient per fer front a les competències de despesa transferides. D'altra banda, la inversió i dotació de l'economia valenciana en matèria d'infraestructures de transport esdevenen inferiors als valors de la regió mitjana espanyola i deficients per aprofitar les capacitats socioeconòmiques valencianes. Els resultats van més enllà i apunten, entre d'altres, a una asimetria global en les relacions econòmiques Estat-regió. Igualment, l'increment de la descentralització en política fiscal i d'infraestructures o l'activació del pilar institucional es revelen com iniciatives essencials per tal de superar les lògiques i resistències del procés valencià de desenvolupament territorial presentades en aquest volum.

Citació

Vercher Savall, N. [Néstor] (2015). Finançament territorial i infraestructures de transport al País Valencià. Lògiques i resistències en el procés valencià de desenvolupament territorial. Universitat de València.

Vercher Savall, Néstor. Finançament territorial i infraestructures de transport al País Valencià. Lògiques i resistències en el procés valencià de desenvolupament territorial. Universitat de València, 2015.

VERCHER SAVALL, Néstor. Finançament territorial i infraestructures de transport al País Valencià. Lògiques i resistències en el procés valencià de desenvolupament territorial. Valencia: Universitat de València, 2015. ISBN 978-84-370-9746-6.

Vercher Savall, Néstor. Finançament territorial i infraestructures de transport al País Valencià. Lògiques i resistències en el procés valencià de desenvolupament territorial. Valencia: Universitat de València; 2015. 180 p.

Copiar al portapapeles