Product Documents

Fiesta y urbanismo. Valencia en los siglos XVI y XVII

Desirée Juliana Colomer

ISBN: 978-84-9134-482-7

Matèria: art, història

Submatèries: patrimoni artístic

Idioma: castellà

Any ed.: 2019

Enquadernació: rústica

Format: 23 x 26 cm

Pàgines: 340

30,00 €

Sinopsi

Detalles

La cultura i el patrimoni d’una ciutat són signes distintius que li atorguen singularitat, defineixen trets d’identitat i en condicionen l’esdevenir. De vegades, una cosa tan òbvia s’oblida quan es fan intervencions sobre l’arquitectura i la morfologia urbana del passat, de manera que perdem part important de les arrels de certs llocs. Obres arquitectòniques que van ser projectades amb un objectiu molt definit, alteren el seu sentit després de reformes en què preval la reorganització espacial. Per exemple, l’espai contigu a la façana barroca de la catedral de València va canviar significativament després de l’obertura de la coneguda ara com a plaça de la Reina; i l’enderrocament de la muralla en 1865 va transformar completament la imatge urbana de la ciutat i, amb això, la seua percepció històrica. El treball que es presenta ací proposa d’analitzar la conformació de les ciutats en les diferents etapes com a mitjà de registre, conservació i comprensió.

Citació

Juliana Colomer, D. [Desirée] (2019). Fiesta y urbanismo. Valencia en los siglos XVI y XVII. Universitat de València.

Juliana Colomer, Desirée. Fiesta y urbanismo. Valencia en los siglos XVI y XVII. Universitat de València, 2019.

JULIANA COLOMER, Desirée. Fiesta y urbanismo. Valencia en los siglos XVI y XVII. Valencia: Universitat de València, 2019. ISBN 978-84-9134-482-7.

Juliana Colomer, Desirée. Fiesta y urbanismo. Valencia en los siglos XVI y XVII. Valencia: Universitat de València; 2019. 340 p.

Copiar al portapapeles