Fernando Moreno Barberá: un arquitecto para la universidad

Aneta Vasileva Ivanova, coord.

ISBN: 978-84-370-9725-1

Idioma: castellà

Any ed.: 2015

Enquadernació: rústica

Format: 21 x 29,5 cm.

Pàgines: 122 pp.

10,00 €

E-book disponible en la teua plataforma digital habitual

Sinopsi

Detalles

El volum recull una sèrie d'articles que reflexionen sobre l'arquitectura universitària de Fernando Moreno Barberá, en el seu context històric, polític i soci-cultural. S'analitzen les transformacions en els paradigmes de l'arquitectura i les arts plàstiques, en l'època dels anys cinquanta i seixanta, coetània a l'arquitectura acadèmica de Moreno Barberá i els antecedents i els models de l'arquitectura racional i moderna. S'indaga en vessants poc conegudes de l'arquitecte, com la restauració de monuments per a l'explotació turística o la fortuna crítica dels seus projectes frustrats. Per a comprendre millor la recepció de l'arquitectura racional per part dels seus usuaris reals, es detenen també en l'antiga Universitat Laboral de Xest, avui Complex Educatiu de Xest, una fita semi-oblidada de l'arquitecte.

Citació

Vasileva Ivanova, A. [Aneta] (2015). Fernando Moreno Barberá: un arquitecto para la universidad. Universitat de València.

Vasileva Ivanova, Aneta. Fernando Moreno Barberá: un arquitecto para la universidad. Universitat de València, 2015.

VASILEVA IVANOVA, Aneta. Fernando Moreno Barberá: un arquitecto para la universidad. Valencia: Universitat de València, 2015. ISBN 978-84-370-9725-1.

Vasileva Ivanova, Aneta. Fernando Moreno Barberá: un arquitecto para la universidad. Valencia: Universitat de València; 2015. 122 p.

Copiar al portapapeles