Europa y el Mediterráneo

Perspectivas del diálogo euromediterráneo

Rubén Martínez Dalmau, ed.

ISBN: 978-84-370-6443-7

Matèria: economia, sociologia i política

Idioma: castellà

Coeditor: Instituto Mediterráneo de Estudios Europeos

Any ed.: 2006

Enquadernació: rústica

Format: 17 x 23,5 cm

Pàgines: 174 pp.

11,50 €

Disponible en formato electrónico:

Sinopsi

Detalles

Escriu Braudel que més que qualsevol altre univers dels homes, la Mediterrània no cessa de contar-se ella mateixa, de reviure en ella mateixa. Per a la Mediterrània haver estat és una condició per a ésser. És esperança de tots que aquest constant anar i venir servesca per a aprendre que només la pau i l'entesa han portat la prosperitat als pobles. Per això, ara més que mai, és necessari parlar de diàleg euromediterrani. Perquè és en aquests moments on és necessari veure que l'entesa, tot i que llunyana, encara és possible; una vegada perduda l'oportunitat no sabem si ho serà.

Citació

Martínez Dalmau, R. [Rubén] (2006). Europa y el Mediterráneo. Perspectivas del diálogo euromediterráneo. Universitat de València.

Martínez Dalmau, Rubén. Europa y el Mediterráneo. Perspectivas del diálogo euromediterráneo. Universitat de València, 2006.

MARTÍNEZ DALMAU, Rubén. Europa y el Mediterráneo. Perspectivas del diálogo euromediterráneo. Valencia: Universitat de València, 2006. ISBN 978-84-370-6443-7.

Martínez Dalmau, Rubén. Europa y el Mediterráneo. Perspectivas del diálogo euromediterráneo. Valencia: Universitat de València; 2006. 174 p.

Copiar al portapapeles