Product Documents

Estudios sobre Celestina: De la "sotil invención" a la imprenta

Con glosas nuevamente añadidas

José Luis Canet Vallés

Col·lecció: Parnaseo, 38

ISBN: 978-84-9134-634-0

Matèria: filologia

Submatèries: filologia espanyola

Idioma: castellà

Any ed.: 2020

Enquadernació: rústica

Format: 17 x 23,5 cm

Pàgines: 456

24,50 €

Sinopsi

Detalles

Catorze articles dedicats a l’estudi d’una de les obres canòniques de la literatura espanyola, “Celestina”, elaborats per l’estudiós i especialista en la matèria José Luis Canet. Aquests treballs es divideixen en sis seccions que mostren els àmbits d’estudi que han guiat les seues recerques celestinesques: la “Comèdia de Calisto i Melibea” i la impremta, així com la tasca de caixistes i componedors, amb especial atenció a l’edició burgalesa; l’autoria de l’obra; el món intel·lectual de la universitat en el qual naix i la seua entitat com a llibre escolar universitari; els sentits i contextos de “Celestina”, des dels penitencials com a font de les primitives comèdies en vulgar fins a l’humanisme cristià o, més concretament, al paulinisme; la màgia i la “philocaptio” enfront del lliure albir, i “Celestina” i teatre. Cadascun d’aquests apartats presenta el valor afegit d’estar glossat per un investigador que repassa i posa en valor les aportacions, la metodologia, els punts de vista i les conclusions assolides per José Luis Canet.

Citació

Canet Vallés, J. L. [José Luis] (2020). Estudios sobre Celestina: De la "sotil invención" a la imprenta. Con glosas nuevamente añadidas. Universitat de València.

Canet Vallés, José Luis. Estudios sobre Celestina: De la "sotil invención" a la imprenta. Con glosas nuevamente añadidas. Universitat de València, 2020.

CANET VALLÉS, José Luis. Estudios sobre Celestina: De la "sotil invención" a la imprenta. Con glosas nuevamente añadidas. Valencia: Universitat de València, 2020. ISBN 978-84-9134-634-0.

Canet Vallés, José Luis. Estudios sobre Celestina: De la "sotil invención" a la imprenta. Con glosas nuevamente añadidas. Valencia: Universitat de València; 2020. 456 p.

Copiar al portapapeles