Product Documents

Estudios lingüísticos en homenaje a Emilio Ridruejo (2 vol.)

Antonio Briz, M.ª José Martínez Alcalde, Nieves Mendizábal, Mara Fuertes Gutiérrez, José Luis Blas, Margarita Porcar, coords.

ISBN: 978-84-9133-234-3

Matèria: filologia

Submatèries: filologia espanyola

Idioma: castellà

Any ed.: 2019

Enquadernació: rústica

Format: 17 x 24 cm.

Pàgines: 1480

30,00 €

E-book disponible en la teua plataforma digital habitual

Sinopsi

Detalles

En aquests dos volums es ret un merescut homenatge a Emilio Ridruejo per la seua dedicació incansable i rigorosa a la ciència lingüística, així com pel seu generós magisteri. A la semblança i currículum de l'homenatjat, segueixen els estudis oferts pels seus col·legues en els quals es troben aproximacions de diferent mena a l'estudi de les llengües, al seu funcionament i a la seua evolució, amb particular atenció a l'espanyol d'Espanya, a l'espanyol d'Amèrica i a les varietats lingüístiques peninsulars tenint en compte diferents aspectes gramaticals, pragmàtics, sociolingüístics, gramaticogràfics, etc. Tot això des de la perspectiva de la filologia romànica en general i de la filologia hispànica en particular, de la lingüística sincrònica i la diacrònica en els seus vessants històric i historiogràfic.

Citació

AA.VV. (2019). Estudios lingüísticos en homenaje a Emilio Ridruejo (2 vol.). Universitat de València.

AA.VV. Estudios lingüísticos en homenaje a Emilio Ridruejo (2 vol.). Universitat de València, 2019.

AA.VV. Estudios lingüísticos en homenaje a Emilio Ridruejo (2 vol.). Valencia: Universitat de València, 2019. ISBN 978-84-9133-234-3.

AA.VV. Estudios lingüísticos en homenaje a Emilio Ridruejo (2 vol.). Valencia: Universitat de València; 2019. 1480 p.

Copiar al portapapeles