Estudiantes y probanzas de cursos en la Universidad de Valencia (1561-1707)

Amparo Felipo Orts, Francisca Miralles, Francisco Javier Peris

Col·lecció: Cinc Segles

ISBN: 978-84-370-9104-4

Matèria: història

Idioma: castellà

Any ed.: 2013

Enquadernació: cartoné

Format: 17 x 24 cm

Pàgines: 580 pp.

30,00 €

Disponible en formato electrónico:

Sinopsi

Detalles

La revisió dels llibres de provances de cursos ha permès comprovar que, per a l'època foral, l'anàlisi de matrícules i de graus resulta insuficient per a percebre l'autèntica dimensió de la projecció social de l'Estudi General doncs queden exclosos els alumnes que no van arribar a graduar-se i també els procedents d'altres universitats que van convalidar els seus estudis en la de València. Aquest document s'ha revelat com una font de gran interès per a cobrir un buit numèricament important i per a adquirir un coneixement més complet i precís del conjunt d'universitaris vinculats al Estudi, de la seua trajectòria acadèmica o de la seua peripècia educativa individual. El volum ofereix enormes possibilitats per a observar la diversa realitat dels estudiants que van passar per la Universitat de València. Aquest document, que revisa els llibres de provances de cursos, constitueix una font de gran interès per a adquirir un coneixement més complet i precís del conjunt d'universitaris vinculats a l'Estudi, així com de la seua trajectòria acadèmica. El volum ofereix enormes possibilitats per a observar la diversa realitat dels estudiants que van passar per la Universitat de València. Este documento, que revisa los libros de probanzas de cursos, constituye una fuente de gran interés para adquirir un conocimiento más completo y preciso del conjunto de universitarios vinculados al Estudi, así como de su trayectoria académica. El volumen ofrece enormes posibilidades para observar la diversa realidad de los estudiantes que pasaron por la Universitat de València.

Citació

Felipo Orts, A. [Amparo] & Miralles Vives, F. [Francisca] & Peris Felipo, F. J. [Francisco Javier] (2013). Estudiantes y probanzas de cursos en la Universidad de Valencia (1561-1707). Universitat de València.

Felipo Orts, Amparo y Miralles Vives, Francisca y Peris Felipo, Francisco Javier. Estudiantes y probanzas de cursos en la Universidad de Valencia (1561-1707). Universitat de València, 2013.

FELIPO ORTS, Amparo y MIRALLES VIVES, Francisca y PERIS FELIPO, Francisco Javier. Estudiantes y probanzas de cursos en la Universidad de Valencia (1561-1707). Valencia: Universitat de València, 2013. ISBN 978-84-370-9104-4.

Felipo Orts, Amparo y Miralles Vives, Francisca y Peris Felipo, Francisco Javier. Estudiantes y probanzas de cursos en la Universidad de Valencia (1561-1707). Valencia: Universitat de València; 2013. 580 p.

Copiar al portapapeles