Estrès laboral i riscos psicosocials

Investigacions recent per a la seua anàlisi i prevenció

José M.ª Peiró Silla

ISBN: 978-84-370-7479-5

Matèria: psicologia i ciències de l'educació

Submatèries: psicologia

Idioma: català

Any ed.: 2009

Enquadernació: rústica

Format: 16 x 21 cm

Pàgines: 52 pp.

3,00 €

Disponible en formato electrónico:

Sinopsi

Detalles

Aquest text recull la lliçó magistral llegida en el solemne acte d'obertura del curs 2009-2010. L'estrès laboral és un fenomen freqüent en el món del treball. La darrera Encuesta Nacional de Seguridad e Higiene en el Trabajo, realitzada l'any 2007, va posar de manifest les condicions laborals més preocupants per als treballadors. La importància creixent de l'estrès laboral està relacionada amb les transformacions que s'estan produint en els mercats de treball, les relacions laborals, les empreses i am la naturalesa mateixa del treball. Les condicions de treball han millorat en diversos aspectes, però han sorgit nous riscos, sobretot de caràcter psicosocial. Aquesta lliçó identifica algunes tendències noves en la investigació sobre l'estrès laboral i determina les seues implicacions per a l'anàlisi dels riscos psicosocials i la seua prevenció eficaç.

Citació

Peiró Silla, J. M. [José María] (2009). Estrès laboral i riscos psicosocials. Investigacions recent per a la seua anàlisi i prevenció. Universitat de València.

Peiró Silla, José María. Estrès laboral i riscos psicosocials. Investigacions recent per a la seua anàlisi i prevenció. Universitat de València, 2009.

PEIRÓ SILLA, José María. Estrès laboral i riscos psicosocials. Investigacions recent per a la seua anàlisi i prevenció. Valencia: Universitat de València, 2009. ISBN 978-84-370-7479-5.

Peiró Silla, José María. Estrès laboral i riscos psicosocials. Investigacions recent per a la seua anàlisi i prevenció. Valencia: Universitat de València; 2009. 52 p.

Copiar al portapapeles