Product Documents

Estimats volcans

El vulcanisme del Pacífic a la Garrotxa

Arnau Folch, Joan Martí, Llorenç Planagumà

ISBN: 978-84-9133-143-8

Matèria: ciències, geografia

Idioma: català

Any ed.: 2018

Enquadernació: rústica

Format: 16 x 21 cm

Pàgines: 196

15,00 €

Sinopsi

Detalles

Obra indispensable per a conèixer amb el màxim rigor els mecanismes que regeixen l’energia interna de la Terra. El vulcanisme és un dels fenòmens amb més repercussió sobre la Terra: al llarg de la història del nostre planeta, els processos lligats a la formació de magmes i la seua sortida a la superfície han contribuït a configurar la composició de l’aire, el sòl i la vida terrestre. Tot i això, pot afirmar-se que bona part de la població és desconeixedora d’allò que suposa conviure amb volcans. L’objectiu d’Estimats volcans és explicar d’una manera precisa i entenedora com s’originen i com funcionen els volcans, a més d’analitzar els principals efectes associats a la seua presència per a ecosistemes i poblacions. Els volcans poden desencadenar una àmplia varietat de perills: des de colades de lava que arrasen tot allò que troben al seu pas fins a terratrèmols o esllavissades. No obstant això, les terres volcàniques també solen ser més fèrtils i, des de ja fa anys, han esdevingut un reclam per als aficionats al turisme de natura. Aquesta monografia també ens acosta a la comarca catalana de la Garrotxa, una àrea de valor ecològic incalculable que encara avui segueix despertant l’interès d’aquells fascinats pel fenomen volcànic.

Citació

Folch Durán, A. a. [Arnau autor] & Martí Molist, J. a. [Joan autor] & Planagumà Guàrdia, L. a. [Llorenç autor] (2018). Estimats volcans. El vulcanisme del Pacífic a la Garrotxa. Universitat de València.

Folch Durán, Arnau autor y Martí Molist, Joan autor y Planagumà Guàrdia, Llorenç autor. Estimats volcans. El vulcanisme del Pacífic a la Garrotxa. Universitat de València, 2018.

FOLCH DURÁN, Arnau autor y MARTÍ MOLIST, Joan autor y PLANAGUMÀ GUÀRDIA, Llorenç autor. Estimats volcans. El vulcanisme del Pacífic a la Garrotxa. Valencia: Universitat de València, 2018. ISBN 978-84-9133-143-8.

Folch Durán, Arnau autor y Martí Molist, Joan autor y Planagumà Guàrdia, Llorenç autor. Estimats volcans. El vulcanisme del Pacífic a la Garrotxa. Valencia: Universitat de València; 2018. 196 p.

Copiar al portapapeles