Estereotipos interculturales germano-españoles

Berta Raposo, Isabel Gutiérrez, eds.

Col·lecció: Oberta, 193

ISBN: 978-84-370-8025-3

Matèria: filologia, sociologia i política

Submatèries: fiologia anglogermànica

Idioma: castellà

Any ed.: 2011

Enquadernació: rústica

Format: 16 x 23 cm

Pàgines: 222 pp.

18,00 €

Disponible en formato electrónico:

Sinopsi

Detalles

Des d'un punt de vista intercultural, la construcció i la transmissió d'estereotips, clixés, llocs comuns i tòpics nacionals, socials, literaris i lingüístics constitueixen un fascinant i complex procés d'acostament i al mateix temps de distanciament entre cultures i països. Els orígens literaris d'aquest procés, els autoestereotips, els heteroestereotips bidireccionals sorgits al llarg de la història de les relacions entre Espanya i els països de parla alemanya són els camps temàtics que han guiat l'elaboració d'aquest llibre. Els estudis ací seleccionats ofereixen una panoràmica plural i diversa d'aquests fenòmens, des del segle XVI fins al XXI, i ens demostren com aquests processos de sorgiment, transformació, propagació i també desaparició d'estereotips són testimoniatge del caràcter fluctuant de les relacions entre cultures.

Citació

Gutiérrez Koester, I. [Isabel] & Raposo Fernández, B. [Berta] (2011). Estereotipos interculturales germano-españoles. Universitat de València.

Gutiérrez Koester, Isabel y Raposo Fernández, Berta. Estereotipos interculturales germano-españoles. Universitat de València, 2011.

GUTIÉRREZ KOESTER, Isabel y RAPOSO FERNÁNDEZ, Berta. Estereotipos interculturales germano-españoles. Valencia: Universitat de València, 2011. ISBN 978-84-370-8025-3.

Gutiérrez Koester, Isabel y Raposo Fernández, Berta. Estereotipos interculturales germano-españoles. Valencia: Universitat de València; 2011. 222 p.

Copiar al portapapeles