Estabilidad internacional, conflictos armados y protección de los derechos humanos

Consuel Ramón Chornet, coord.

Col·lecció: Drets Humans

ISBN: 978-84-370-7760-4

Matèria: dret

Idioma: castellà

Coeditor: Editorial Tirant lo Blanch

Any ed.: 2010

Enquadernació: rústica

Format: 15 x 21 cm

Pàgines: 390 pp.

44,00 €

Sinopsi

Detalles

El creixent increment de la inestabilitat internacional obeeix a factors de diferent ordre, però entre ells hi ha dues constants. D'un costat, la prolongació de conflictes centrals per a la seguretat i la pau mundial (Afganistan, L'Iraq, Israel-Palestina) i, d'un altre, la resposta insuficient davant greus violacions de drets humans. La col.lecció ''Drets Humans" acull en aquest nou llibre coordinat per la professora Ramón Chornet tretze contribucions distribuïdes en tres apartats. En el primer s'examinen alguns aspectes determinants en l'actual (in)estabilitat. Segueixen cinc treballs sobre el tractament dels conflictes i sobre les respostes davant els desafiaments que comporten. Finalment, uns altres quatre estudis relatius a qüestions concretes de drets humans que van des de l'anàlisi de la política exterior espanyola en aquest àmbit a la situació a Nepal.

Citació

Ramón Chornet, C. [Consuelo] (2010). Estabilidad internacional, conflictos armados y protección de los derechos humanos. Universitat de València.

Ramón Chornet, Consuelo. Estabilidad internacional, conflictos armados y protección de los derechos humanos. Universitat de València, 2010.

RAMÓN CHORNET, Consuelo. Estabilidad internacional, conflictos armados y protección de los derechos humanos. Valencia: Universitat de València, 2010. ISBN 978-84-370-7760-4.

Ramón Chornet, Consuelo. Estabilidad internacional, conflictos armados y protección de los derechos humanos. Valencia: Universitat de València; 2010. 390 p.

Copiar al portapapeles