Espais contingents

Estudi visual sobre la Universitat de València

Mario Rabasco

Col·lecció: Catàlegs d'Exposicions

ISBN: 978-84-370-9270-6

Matèria: art

Submatèries: patrimoni artístic

Idioma: català, castellà

Any ed.: 2014

Enquadernació: rústica

Format: 24 x 29 cm

Pàgines: 132 pp.

25,00 €

Sinopsi

Detalles

La documentació és una qualitat original de la fotografia, una funció intrínseca a ella que també es veu reflectida en els treballs de caràcter més artístic i podem constatar, al llarg de la història. El volum reuneix imatges d'espais coneguts, però vistos des d'una òptica molt diferent. Llocs sense presència humana en els quals aquesta s'endevina per les petjades que subjectes desconeguts han anat deixant; escenes reals amb un halo de irrealitat sempre ordenada i simètrica, de manera que tots dos universos cohabiten per a produir un cert grau d'estranyament. Fotografies del Claustre de la Nau, de dependències rectorals, de facultats, de laboratoris, d'instruments mèdics, dels campus. Imatges totes molt contemporànies, molt sòbries, molt simètriques, estrictament enquadrades i ordenades, que cerquen el realisme però que semblen irreals.

Citació

Rabasco, M. [Mario] (2014). Espais contingents. Estudi visual sobre la Universitat de València. Universitat de València.

Rabasco, Mario. Espais contingents. Estudi visual sobre la Universitat de València. Universitat de València, 2014.

RABASCO, Mario. Espais contingents. Estudi visual sobre la Universitat de València. Valencia: Universitat de València, 2014. ISBN 978-84-370-9270-6.

Rabasco, Mario. Espais contingents. Estudi visual sobre la Universitat de València. Valencia: Universitat de València; 2014. 132 p.

Copiar al portapapeles