ESPACIOS

Para la Innovación, la Creatividad y la Cultura

Chema Segovia, Ramon Marrades, Pau Rausell Köster, Raül Abeledo

ISBN: 978-84-370-9626-1

Matèria: art

Submatèries: teoria i ensenyament

Idioma: castellà

Coeditor: Econcult

Any ed.: 2015

Enquadernació: rústica

Format: 21 x 24,5 cm

Pàgines: 210 pp.

25,00 €

Disponible en formato electrónico:

Sinopsi

Detalles

Aquesta publicació recull les reflexions de la unitat de recerca Econcult en el marc del projecte europeu 3C4 Incubators. Centrada en les relacions d'interdependència que es donen entre els espais, la innovació, la creativitat i la cultura, es presenta com un cos teòric que fila i posa en relació diferents tendències i plantejaments, que al seu torn són il·lustrats a través d'una àmplia selecció internacional de 48 casos d'estudi de diferent orientació i procedència. Per evitar l'ànim de construir un discurs tancat, cada apartat es clou amb la participació d'una veu convidada, que desenvolupa des de la seua experiència acadèmica o professional una part dels temes tractats, de manera que contribueix a ampliar el marc de cada capítol i a deixar el discurs previ entreobert.

Citació

Abeledo, R. [Raül] & Marrades, R. [Ramon] & Rausell Köster, P. [Pau] & Segovia, C. [Chema] (2015). ESPACIOS. Para la Innovación, la Creatividad y la Cultura. Universitat de València.

Abeledo, Raül y Marrades, Ramon y Rausell Köster, Pau y Segovia, Chema. ESPACIOS. Para la Innovación, la Creatividad y la Cultura. Universitat de València, 2015.

ABELEDO, Raül y MARRADES, Ramon y RAUSELL KÖSTER, Pau y SEGOVIA, Chema. ESPACIOS. Para la Innovación, la Creatividad y la Cultura. Valencia: Universitat de València, 2015. ISBN 978-84-370-9626-1.

Abeledo, Raül y Marrades, Ramon y Rausell Köster, Pau y Segovia, Chema. ESPACIOS. Para la Innovación, la Creatividad y la Cultura. Valencia: Universitat de València; 2015. 210 p.

Copiar al portapapeles