España y la Europa oriental: tan lejos, tan cerca

Carlos Flores Juberías, ed.

Col·lecció: Oberta, 173

ISBN: 978-84-370-7615-7

Matèria: història

Submatèries: història contemporània

Idioma: castellà

Any ed.: 2009

Enquadernació: rústica

Format: 16 x 23 cm

Pàgines: 796 pp.

35,00 €

E-book disponible en la teua plataforma digital habitual

Sinopsi

Detalles

Estructurat entorn de sis grans eixos temàtics cridats a sistematitzar la rica varietat dels problemes analitzats - «Obstacles per a la consolidació de la democràcia en l'Europa postcomunista», «Qüestions de Sociologia, Ciència Política i Dret Públic», «Avanços en la integració europea vs. tensions en les relacions internacionals», «La seguretat en els països de l'Est, abans i després de l'11S», «Economia i polítiques socials» i «Qüestions historiogràfiques pendents» - i culminat amb un intent de sistematitzar i avaluar el progrés dels estudis sobre l'Europa Oriental a Espanya en les dos últimes dècades, el present volum constitueix un ambiciós esforç col·lectiu per a brindar al públic lector una àmplia varietat de perspectives sobre un món cada vegada més complex i cada vegada més proper.

Citació

Flores Juberías, C. [Carlos] (2009). España y la Europa oriental: tan lejos, tan cerca. Universitat de València.

Flores Juberías, Carlos. España y la Europa oriental: tan lejos, tan cerca. Universitat de València, 2009.

FLORES JUBERÍAS, Carlos. España y la Europa oriental: tan lejos, tan cerca. Valencia: Universitat de València, 2009. ISBN 978-84-370-7615-7.

Flores Juberías, Carlos. España y la Europa oriental: tan lejos, tan cerca. Valencia: Universitat de València; 2009. 796 p.

Copiar al portapapeles