Product Documents

España en la guerra civil europea

Contribuciones de un hispanista

Paul Preston

Pedro Ruiz Torres, Ismael Saz Campos, eds.

Col·lecció: Honoris Causa, 28

ISBN: 978-84-370-9916-3

Matèria: història

Submatèries: teoria de la història i historiografia

Idioma: castellà

Any ed.: 2017

Enquadernació: cartoné

Format: 16,5 x 23,5 cm

Pàgines: 306 pp.

22,00 €

Disponible en formato electrónico:

Sinopsi

Detalles

La llarga trajectòria historiogràfica del professor Paul Preston li acredita com el més rellevant continuador de la fecunda tradició del hispanisme britànic. El present volum vol constituir un homenatge que completa el que se li rendira amb el seu nomenament com a doctor honoris causa de la nostra Universitat. En els textos ací seleccionats s'articula un enfocament coherent i, alhora, complex de la contemporaneïtat espanyola en la seua profunda imbricació amb la història del segle XX europeu. Analitzant dinàmiques polítiques i estructurals tant com les vivències i experiències de personatges rellevants, es configura una aportació tan rica en el plànol històric com en l'historiogràfic.

Citació

Preston, P. [Paul] & Ruiz Torres, P. [Pedro] & Saz, I. [Ismael] (2017). España en la guerra civil europea. Contribuciones de un hispanista. Universitat de València.

Preston, Paul y Ruiz Torres, Pedro y Saz, Ismael. España en la guerra civil europea. Contribuciones de un hispanista. Universitat de València, 2017.

PRESTON, Paul y RUIZ TORRES, Pedro y SAZ, Ismael. España en la guerra civil europea. Contribuciones de un hispanista. Valencia: Universitat de València, 2017. ISBN 978-84-370-9916-3.

Preston, Paul y Ruiz Torres, Pedro y Saz, Ismael. España en la guerra civil europea. Contribuciones de un hispanista. Valencia: Universitat de València; 2017. 306 p.

Copiar al portapapeles