Product Documents

Escritos sobre música

Jean-Jacques Rousseau

Intr. y est.: Anacleto Ferrer, Manuel Hamerlinck

Col·lecció: Estètica&Crítica, 23

ISBN: 978-84-370-6654-7

Matèria: art, filosofia

Submatèries: música

Idioma: castellà

Coeditor: Fundació General de la Universitat. Patronat Martínez Guerricabeitia

Any ed.: 2007

Enquadernació: rústica

Format: 16 x 20 cm.

Pàgines: 330 pp.

20,00 €

E-book disponible en la teua plataforma digital habitual

Sinopsi

Detalles

L'obra de Rousseau ha estat objecte de nombroses traduccions, no obstant això no existien fins ara edicions accessibles al lector en castellà dels textos sobre música. Aquests textos, una important selecció dels quals es recullen en aquest volum, no només són significatius des del punt de vista de la teoria o filosofia musical sinó que constitueixen la primera producció literària teòrica del Romanticisme. En ells Rousseau polemitza amb Rameau -que va sostenir que el propòsit de la música no era només agradar a cau d'orella, sinó també el facilitar el coneixement de la realitat- i proclama la primacia de la melodia, al través de la qual s'expressa el sentiment, sobre l'harmonia. Quan ambdós disputen sobre la melodia i l'harmonia, posen en qüestió una mica més que la música; la seva disputa gira sobre la realitat en si mateixa

Citació

Ferrer, A. [Anacleto] & Hamerlinck, M. [Manuel] & Rousseau, J. J. [Jean Jacques] (2007). Escritos sobre música. Universitat de València.

Ferrer, Anacleto y Hamerlinck, Manuel y Rousseau, Jean Jacques. Escritos sobre música. Universitat de València, 2007.

FERRER, Anacleto y HAMERLINCK, Manuel y ROUSSEAU, Jean Jacques. Escritos sobre música. Valencia: Universitat de València, 2007. ISBN 978-84-370-6654-7.

Ferrer, Anacleto y Hamerlinck, Manuel y Rousseau, Jean Jacques. Escritos sobre música. Valencia: Universitat de València; 2007. 330 p.

Copiar al portapapeles