Product Documents

Escribir bajo amenaza

Identidad y resistencia en las literaturas afroamericana y amerindia de los Estados Unidos

B. Gudaitis, V. Cotroneo, M.L. Cucinotta, M. Testoni

Col·lecció: Biblioteca Javier Coy d'Estudis Nord-Americans, 146

ISBN: 978-84-9134-213-7

Matèria: filologia

Submatèries: fiologia anglogermànica

Idioma: castellà

Any ed.: 2017

Enquadernació: rústica

Format: 17 x 23,5 cm.

Pàgines: 210

14,50 €

Sinopsi

Detalles

Els articles que componen aquest llibre descriuen, en una primera part, la identitat que defensen alguns autors afroamericans i amerindis, les cultures en les quals lluiten i que visibilitzen des de la literatura, en una guerra contra la tendència que la cultura mainstream nord-americana, cada vegada més compromesa amb la destrucció de tota diversitat cultural, mostra a fer-les desaparèixer. En la segona part, es descriu la resistència concreta a aquest designi de la cultura mainstream i les seues institucions totals. Per aquest motiu aquests autors escriuen sota amenaça, perquè les seues comunitats viuen sota amenaça. Literatura i món se situen al mateix pla, es comuniquen, s'influencien l’un a l'altra i viceversa. Des d'aquestes mirades marginals es descriu el totalitari, l'autoritari, el discriminatori de la cultura WASP nord-americana i es busca defensar la diversitat cultural que aporten les seues pròpies visions del món.

Citació

Cucinotta, M. L. [María Laura] & Cotroneo, V. M. [Vanesa Mariel] & Testoni, M. [Magdalena] & Gudaitis, B. [Bárbara] (2017). Escribir bajo amenaza. Identidad y resistencia en las literaturas afroamericana y amerindia de los Estados Unidos. Universitat de València.

Cucinotta, María Laura y Cotroneo, Vanesa Mariel y Testoni, Magdalena y Gudaitis, Bárbara. Escribir bajo amenaza. Identidad y resistencia en las literaturas afroamericana y amerindia de los Estados Unidos. Universitat de València, 2017.

CUCINOTTA, María Laura y COTRONEO, Vanesa Mariel y TESTONI, Magdalena y GUDAITIS, Bárbara. Escribir bajo amenaza. Identidad y resistencia en las literaturas afroamericana y amerindia de los Estados Unidos. Valencia: Universitat de València, 2017. ISBN 978-84-9134-213-7.

Cucinotta, María Laura y Cotroneo, Vanesa Mariel y Testoni, Magdalena y Gudaitis, Bárbara. Escribir bajo amenaza. Identidad y resistencia en las literaturas afroamericana y amerindia de los Estados Unidos. Valencia: Universitat de València; 2017. 210 p.

Copiar al portapapeles