Product Documents

Escandalizar al inocente

Violencia y sexualidad en cuentos infantiles y de hadas

Juan José Calvo García de Leonardo y María Alcantud Díaz

Col·lecció: English in the World Series, 16

ISBN: 978-84-9134-498-8

Matèria: filologia

Submatèries: fiologia anglogermànica

Idioma: castellà

Any ed.: 2019

Enquadernació: rústica

Format: 14 x 22,5 cm.

Pàgines: 362

18,00 €

E-book disponible en la teua plataforma digital habitual

Sinopsi

Detalles

Com és ben sabut, el conte té una funció pedagògica connatural. Per això, els contes, com els mites, han de revestir-se dels elements externs culturals que permeten al destinatari acceptar-los com a propis del seu entorn físic o, si no, de les seues coordenades metafísiques i morals. Cada nucli narratiu es pot adaptar a cada cultura amb un discurs diferent. Per tant, entra dins del previsible que es reescriguen alguns d'aquests contes per a satisfer les premisses ideològiques de cada temps. La present obra analitza la violència i la sexualitat originals i les alteracions operades sobre aquestes en versions a l’anglés de dotze contes dels segles XVII al XIX, escrits per Charles Perrault, Jeanne Marie Leprince de Beaumont, Jacob i Wilhelm Grimm, la comtessa de Ségur, Heinrich Hoffmann i Wilhelm Busch.

Citació

Calvo García de Leonardo, J. J. [Juan José] & Alcantud Díaz, M. [María] (2019). Escandalizar al inocente. Violencia y sexualidad en cuentos infantiles y de hadas. Universitat de València.

Calvo García de Leonardo, Juan José y Alcantud Díaz, María. Escandalizar al inocente. Violencia y sexualidad en cuentos infantiles y de hadas. Universitat de València, 2019.

CALVO GARCíA DE LEONARDO, Juan José y ALCANTUD DíAZ, María. Escandalizar al inocente. Violencia y sexualidad en cuentos infantiles y de hadas. Valencia: Universitat de València, 2019. ISBN 978-84-9134-498-8.

Calvo García de Leonardo, Juan José y Alcantud Díaz, María. Escandalizar al inocente. Violencia y sexualidad en cuentos infantiles y de hadas. Valencia: Universitat de València; 2019. 362 p.

Copiar al portapapeles