Product Documents

#EqualWorkEqualRights

Sobre la división sexual del trabajo y la educación

Mau Monleón Pradas

ISBN: 978-84-9133-274-9

Matèria: art

Submatèries: arts plàstiques

Idioma: català, castellà

Any ed.: 2019

Enquadernació: cartoné

Format: 26 x 26 cm

Pàgines: 128

25,00 €

Sinopsi

Detalles

“#EqualWorkEqualRights” és un projecte participatiu que denúncia, des d’una perspectiva de gènere, les desigualtats que perviuen en l’actualitat. A manera d’homenatge a l’esmena sufragista Equal Rights Amendement i sota l’aparença de currículum vitae i de campanya de sensibilització social, l’artista Mau Monleón Pradas parteix dels retrats, relats i somnis de díhuit estudiants del Col·legi Major Rector Peset de València per a mostrar diferents capes de contingut crític. S’analitzen les discriminacions de gènere en el treball i en l’educació, i es remarca la presència de la dona en el món universitari i laboral a partir del contraarxiu i la memòria històrica, rescatant a l’anònima doctora Vicenta Valls Ballester, primera i única dona que va aconseguir la Llicenciatura en Medicina i Cirurgia durant la República per la Universitat de València l’any 1931.

Citació

Monleón Pradas, E. E. [Elena Edith ] (Mau) (2019). #EqualWorkEqualRights. Sobre la división sexual del trabajo y la educación. Universitat de València.

Monleón Pradas, Elena Edith (Mau). #EqualWorkEqualRights. Sobre la división sexual del trabajo y la educación. Universitat de València, 2019.

MONLEÓN PRADAS, Elena Edith (Mau). #EqualWorkEqualRights. Sobre la división sexual del trabajo y la educación. Valencia: Universitat de València, 2019. ISBN 978-84-9133-274-9.

Monleón Pradas, Elena Edith (Mau). #EqualWorkEqualRights. Sobre la división sexual del trabajo y la educación. Valencia: Universitat de València; 2019. 128 p.

Copiar al portapapeles