Entre la realidad y el sueño (del teatro, el actor y el arte)

(Magistrales de la E.M.T. de Silla III)

Antonio Díaz Zamora

ISBN: 978-84-370-6187-0

Matèria: filologia

Submatèries: altres

Idioma: castellà

Any ed.: 2006

Enquadernació: rústica

Format: 13,5 x 19 cm

Pàgines: 96 pp.

7,50 €

Sinopsi

Detalles

"Entre la realidad y el sueño (del teatro, el actor y el arte)" recull les reflexions exposades pel director i professor valencià Antonio Díaz Zamora al mes de juny del 2004, en la classe magistral que va oferir com a cloenda de l'Escola de Teatre de Silla, al teatre de "La Caixeta" d'aquesta ciutat. Al llarg d'aquesta lliçó podem apreciar, a més de la reflexió sobre els elements que donen títol a l'obra, la relació que existeix entre el treball com a director teatral d'Antonio Díaz Zamora i la seua tasca com a catedràtic de l'Escola Superior d'Art Dramàtic de València. En aquest llibre s'inclou també una entrevista que l'autor concedeix al director de l'EMT de Silla, en la qual revisa la seua experiència com a professor de teatre i, molt especialment, al capdavant de l'ESAD de València. El volum es completa amb una breu biobibliografia.

Citació

Díaz Zamora, A. [Antonio] (2006). Entre la realidad y el sueño (del teatro, el actor y el arte). (Magistrales de la E.M.T. de Silla III). Universitat de València.

Díaz Zamora, Antonio. Entre la realidad y el sueño (del teatro, el actor y el arte). (Magistrales de la E.M.T. de Silla III). Universitat de València, 2006.

DÍAZ ZAMORA, Antonio. Entre la realidad y el sueño (del teatro, el actor y el arte). (Magistrales de la E.M.T. de Silla III). Valencia: Universitat de València, 2006. ISBN 978-84-370-6187-0.

Díaz Zamora, Antonio. Entre la realidad y el sueño (del teatro, el actor y el arte). (Magistrales de la E.M.T. de Silla III). Valencia: Universitat de València; 2006. 96 p.

Copiar al portapapeles