Enginyeria dels reactors químics

Problemes i qüestions

Àngel Berna Prats, Amparo Cháfer Ortega, Carmen Rosselló Matas

Col·lecció: Educació. Laboratori de Materials, 23

ISBN: 978-84-370-7544-0

Matèria: ciències

Submatèries: química

Idioma: català

Any ed.: 2009

Enquadernació: rústica

Format: 21 x 29 cm

Pàgines: 346 pp.

25,00 €

Disponible en formato electrónico:

Sinopsi

Detalles

L'Enginyeria de la Reacció Química és una matèria troncal de l'actual pla d'estudis d'Enginyeria Química i també estarà present en els nous plans. Aquesta matèria estudia els reactors químics, analitza el seu comportament i dissenya tant l'aparell com el seu funcionament. Disposar de problemes i activitats pràctiques és fonamental per a assolir un bon coneixement d'aquests temes, més en els temps actuals de canvi de la manera d'ensenyar. Amb aquest manual es tracta d'oferir una sèrie de problemes i qüestions que els professors i alumnes poden fer servir amb eixos objectius.

Citació

Berna Prats, . [Àngel] & Cháfer Ortega, A. [Amparo] & Rosselló Matas, C. [Carmen] (2009). Enginyeria dels reactors químics. Problemes i qüestions. Universitat de València.

Berna Prats, Àngel y Cháfer Ortega, Amparo y Rosselló Matas, Carmen. Enginyeria dels reactors químics. Problemes i qüestions. Universitat de València, 2009.

BERNA PRATS, Àngel y CHÁFER ORTEGA, Amparo y ROSSELLÓ MATAS, Carmen. Enginyeria dels reactors químics. Problemes i qüestions. Valencia: Universitat de València, 2009. ISBN 978-84-370-7544-0.

Berna Prats, Àngel y Cháfer Ortega, Amparo y Rosselló Matas, Carmen. Enginyeria dels reactors químics. Problemes i qüestions. Valencia: Universitat de València; 2009. 346 p.

Copiar al portapapeles