Encara no és tard

Claus per a entendre i aturar el canvi climàtic

Andreu Escrivà

Pròleg d'Eugeni Alemany

Col·lecció: Sense Fronteres, 40

ISBN: 978-84-9026-731-8

Matèria: ciències

Submatèries: general

Idioma: català

Coeditor: Bromera Edicions, Càtedra de Divulgació de la Ciència

Any ed.: 2017

Enquadernació: rústica

Format: 15 x 23,2 cm

Pàgines: 216 pp.

20,50 €

Disponible en formato electrónico:

Sinopsi

Detalles

El canvi climàtic és el major problema ambiental del segle XXI, però... sabem què implica això realment? Prendre’n consciència és posar en qüestió allò que sabem i pensem. És parlar de canvi i d’incertesa. En aquesta obra, Andreu Escrivà parteix de la preocupació evident pel que significa l’escalfament global, però també del fet que el coneixement que en tenim és fragmentari, parcial i sovint incorrecte. Això provoca, en gran mesura, que no s’adopten les accions necessàries. Aquest llibre ens ajuda a entendre com està canviant el món que ens envolta, i quin és el nostre paper en el canvi, però també en les possibles solucions, combinant un missatge esperançador amb advertències realistes perquè s’impulsen accions. Res està perdut. Perquè encara no és tard i un món millor no només és necessari, sinó també possible.

Citació

Alemany Mafe, E. [Eugeni] & Escrivà Garcia, A. [Andreu] (2017). Encara no és tard. Claus per a entendre i aturar el canvi climàtic . Universitat de València.

Alemany Mafe, Eugeni y Escrivà Garcia, Andreu. Encara no és tard. Claus per a entendre i aturar el canvi climàtic . Universitat de València, 2017.

ALEMANY MAFE, Eugeni y ESCRIVÀ GARCIA, Andreu. Encara no és tard. Claus per a entendre i aturar el canvi climàtic . Valencia: Universitat de València, 2017. ISBN 978-84-9026-731-8.

Alemany Mafe, Eugeni y Escrivà Garcia, Andreu. Encara no és tard. Claus per a entendre i aturar el canvi climàtic . Valencia: Universitat de València; 2017. 216 p.

Copiar al portapapeles