Els recursos territorials valencians

Bases per al desenvolupament

AA.DD.

ISBN: 978-84-370-9735-0

Matèria: geografia

Idioma: català

Any ed.: 2015

Format: 16 x 24 cm

Pàgines: 306 pp.

19,50 €

Disponible en formato electrónico:

Sinopsi

Detalles

Aquesta publicació es fonamenta en l'anàlisi dels components i activitats del sistema territorial de la província de Valencia, susceptibles de consolidar-la i impulsar-la socioeconòmicament, garantint la qualitat de vida deis seus habitants. Així doncs, el treball efectuat revisa els factors que son genuïns, que donen caràcter i que expliquen en primer lloc la realitat territorial a la que aspirem com a col·lectiu. S'han tractat d'abordar quins son els diferents aspectes a considerar en l'anàlisi de les potencialitats del desenvolupament socioeconòmic provincial i apuntar algunes de les possibles línies a emprendre per construir un territori intel·ligent, que impulse el sorgiment i sustente les iniciatives locals de desenvolupament, i definir les fases i actuacions a tindre en compte per al desplegament d'activitats generadores de creixement econòmic i ocupació productiva.

Citació

VV.AA. (2015). Els recursos territorials valencians. Bases per al desenvolupament. Universitat de València.

VV.AA. Els recursos territorials valencians. Bases per al desenvolupament. Universitat de València, 2015.

VV.AA. Els recursos territorials valencians. Bases per al desenvolupament. Valencia: Universitat de València, 2015. ISBN 978-84-370-9735-0.

VV.AA. Els recursos territorials valencians. Bases per al desenvolupament. Valencia: Universitat de València; 2015. 306 p.

Copiar al portapapeles