Els Elements, 2a ed.

Una exploració visual de tots els àtoms coneguts de l'Univers

Theodore Gray

Traducció: P. González Duarte, R. Ríos, C. Rodríguez, S. Alegret, J. M. Mestres, M. Sitjà, S. Teulats

ISBN: 978-84-9134-417-9

Matèria: ciències

Submatèries: química

Idioma: català

Coeditor: IEC

Any ed.: 2019

Enquadernació: cartoné

Format: 26 x 26 cm

Pàgines: 242

35,00 €

Sinopsi

Detalles

«La taula periòdica -diu l'autor Theodore Gray- és el catàleg universal de tot el que podem trobar al nostre voltant». Aquest magnífic volum ens dóna la oportunitat de veure d'una manera directa i personal l'estat pur dels elements i el ventall de compostos que formen quan es combinen entre ells. Fruit de set anys de recerca, les imatges d'aquest llibre constitueixen el retrat més complet i visualment més atractiu de cadascun dels elements de l'Univers. Organitzat de la mateixa manera que la taula periòdica, el llibre mostra cada element mitjançant una fotografia espectacular de grans dimensions de l'element pur i, a més, inclou fotografies de les diferents formes en què és present al món. Cada pàgina conté un text que explica la història de l'element i les dades científiques fonamentals que el defineixen.

Citació

Gray, T. [Theodore] (2019). Els Elements, 2a ed. Una exploració visual de tots els àtoms coneguts de l'Univers. Universitat de València.

Gray, Theodore. Els Elements, 2a ed. Una exploració visual de tots els àtoms coneguts de l'Univers. Universitat de València, 2019.

GRAY, Theodore. Els Elements, 2a ed. Una exploració visual de tots els àtoms coneguts de l'Univers. Valencia: Universitat de València, 2019. ISBN 978-84-9134-417-9.

Gray, Theodore. Els Elements, 2a ed. Una exploració visual de tots els àtoms coneguts de l'Univers. Valencia: Universitat de València; 2019. 242 p.

Copiar al portapapeles