Elementos de física aplicada y biofísica (3a ed.)

José V. Herráez Domínguez, Jesús Delegido Gómez

Col·lecció: Educació. Laboratori de Materials, 27

ISBN: 978-84-370-9817-3

Matèria: ciències

Submatèries: biologia, física

Idioma: castellà

Any ed.: 2015

Enquadernació: rústica

Format: 21 x 29 cm

Pàgines: 210 pp.

10,00 €

Sinopsi

Detalles

Tercera edició del manual pensat per facilitar el seguiment de les classes de l'assignatura de "Física" comuna als graus de Farmàcia, Veterinària, Nutrició i dietètica i Ciència i tecnologia dels aliments. Aquest text sorgeix dins del marc general dels projectes d'innovació educativa, amb els quals es pretén fomentar l'autoaprenentatge de l'alumnat. Per això es facilita una lectura anticipada de la dissertació del professor a l'aula així com un bon nombre d'exercicis proposats. La gran majoria d'ells estan resolts detalladament encara que hi ha uns altres que estan solament esbossats, de manera que requereixen un esforç per part de l'alumnat al mateix temps que propicia un diàleg entre el professorat i alumnat. Donat el caràcter pràctic de l'assignatura, s'inclouen també pràctiques de laboratori que es realitzen durant el curs i que faciliten la comprensió de les mateixes.

Citació

Delegido Gómez, J. [Jesús] & Herráez Domínguez, J. V. [José Vicente] (2015). Elementos de física aplicada y biofísica (3a ed.). Universitat de València.

Delegido Gómez, Jesús y Herráez Domínguez, José Vicente. Elementos de física aplicada y biofísica (3a ed.). Universitat de València, 2015.

DELEGIDO GÓMEZ, Jesús y HERRÁEZ DOMÍNGUEZ, José Vicente. Elementos de física aplicada y biofísica (3a ed.). Valencia: Universitat de València, 2015. ISBN 978-84-370-9817-3.

Delegido Gómez, Jesús y Herráez Domínguez, José Vicente. Elementos de física aplicada y biofísica (3a ed.). Valencia: Universitat de València; 2015. 210 p.

Copiar al portapapeles