Product Documents

Electrocardiografía en la práctica clínica (2ª ed.)

F.J. Chorro, V. López Merino, eds.

Col·lecció: Educació. Sèrie Materials, 63

ISBN: 978-84-370-7095-7

Matèria: medicina

Idioma: castellà

Any ed.: 2008

Enquadernació: rústica

Format: 16 x 24 cm.

Pàgines: 332 pp.

20,00 €

Sinopsi

Detalles

Des dels seus inicis, a començaments del segle XX, l'electrocardiografia s'ha desenvolupat i difós progressivament fins esdevenir un instrument imprescindible per al diagnòstic de gran varietat de malalties. El seu coneixement és bàsic per a l'exercici de la medicina, no sols de cardiòlegs sinó també d'internistes, metges de capçalera, generalistes, metges dels serveis d'urgència, intensivistes, anestesistes, especialistes en medicina esportiva i, en general, qualsevol professional que pretenga comprendre i aplicar adequadament el llenguatge diagnòstic. 'Electrocardiografía en la práctica clínica' s'estructura de tal manera que, rere una exposició de les bases teòriques de cada tema estudiat, s'aporta un suport ampli d'exemples amb la intenció de situar aquesta tècnica en la realitat quotidiana de la pràctica clínica.

Citació

Chorro Gascó, F. J. [Francisco Javier] & López Merino, V. [Vicente] (2008). Electrocardiografía en la práctica clínica (2ª ed.). Universitat de València.

Chorro Gascó, Francisco Javier y López Merino, Vicente. Electrocardiografía en la práctica clínica (2ª ed.). Universitat de València, 2008.

CHORRO GASCó, Francisco Javier y LóPEZ MERINO, Vicente. Electrocardiografía en la práctica clínica (2ª ed.). Valencia: Universitat de València, 2008. ISBN 978-84-370-7095-7.

Chorro Gascó, Francisco Javier y López Merino, Vicente. Electrocardiografía en la práctica clínica (2ª ed.). Valencia: Universitat de València; 2008. 332 p.

Copiar al portapapeles