El vuelo de Altazor

Lecturas latinoamericanas contemporáneas

Jesús Peris Llorca

Col·lecció: Educació. Laboratori de Materials, 53

ISBN: 978-84-370-9135-8

Matèria: filologia

Submatèries: crítica i teoria literària

Idioma: castellà

Any ed.: 2013

Enquadernació: rústica

Format: 21 x 29 cm

Pàgines: 130 pp.

10,00 €

Sinopsi

Detalles

Aquest llibre naix com una guia per als estudiants de literatura llatinoamericana en espanyol procedents de països no hispanoparlants. L'estudi s'inicia en el Modernisme, moment en què Altazor salta al buit i comença la seua moderna exploració de la superfície del llenguatge i les seues possibilitats, i arriba fins als nostres dies. Organitzat per seccions, el volum recull les característiques dels moviments literaris, situa en ells d'alguns autors i mostra les particularitats de la seua obra. Un dels elements destacats que aporta són les fitxes de lectura dels textos proposats, en les que s'ofereixen alguns suggeriments sobre línies de possibles lectures. El llibre inclou un vocabulari amb les paraules més problemàtiques i ofereix un qüestionari, en el que es combinen preguntes de comprensió literal, amb altres d'interpretació, i unes altres que poden donar lloc a debats o discussions.

Citació

Peris Llorca, J. [Jesús] (2013). El vuelo de Altazor. Lecturas latinoamericanas contemporáneas. Universitat de València.

Peris Llorca, Jesús. El vuelo de Altazor. Lecturas latinoamericanas contemporáneas. Universitat de València, 2013.

PERIS LLORCA, Jesús. El vuelo de Altazor. Lecturas latinoamericanas contemporáneas. Valencia: Universitat de València, 2013. ISBN 978-84-370-9135-8.

Peris Llorca, Jesús. El vuelo de Altazor. Lecturas latinoamericanas contemporáneas. Valencia: Universitat de València; 2013. 130 p.

Copiar al portapapeles