Product Documents

El temps suspés

Els camps per a persones refugiades palestines al Líban

Norberto Piqueras Sánchez, coord.

ISBN: 978-84-9133-387-6

Matèria: art

Idioma: català, castellà

Any ed.: 2021

Enquadernació: rústica

Format: 24 x 21 cm

Pàgines: 120

25,00 €

Sinopsi

Detalles

Aquesta proposta, que té com a eix principal una exposició del fotoperiodista Germán Caballero, és un projecte de comunicació social per a apropar a la ciutadania, tant a joves com a gent gran i sense distinció de sexe o procedència, la realitat de la població, majoritàriament palestina, que viu als camps de refugiats del Líban a través dels espais que habiten, públics i domèstics, la seua quotidianitat, la misèria material i la riquesa dels valors que revelen les seues mirades: finestres als sentiments d’unes persones condemnades a sobreviure d’esquena a la seua terra.

Citació

Piqueras Sánchez, N. [Norberto ] (coord.) (2021). El temps suspés. Els camps per a persones refugiades palestines al Líban. Universitat de València.

Piqueras Sánchez, Norberto (coord.). El temps suspés. Els camps per a persones refugiades palestines al Líban. Universitat de València, 2021.

PIQUERAS SÁNCHEZ, Norberto (coord.). El temps suspés. Els camps per a persones refugiades palestines al Líban. Valencia: Universitat de València, 2021. ISBN 978-84-9133-387-6.

Piqueras Sánchez, Norberto (coord.). El temps suspés. Els camps per a persones refugiades palestines al Líban. Valencia: Universitat de València; 2021. 120 p.

Copiar al portapapeles