El sujeto vacío

Cultura y poesía en territorio Babel

Jenaro Talens Carmona

Col·lecció: Frónesis

ISBN: 978-84-376-1859-3

Matèria: filologia

Submatèries: crítica i teoria literària

Idioma: castellà

Coeditor: Ediciones Cátedra

Any ed.: 2000

Enquadernació: rústica

Format: 14 x 21 cm

Pàgines: 432 pp.

21,60 €

Sinopsi

Detalles

Aquest llibre es compon de dèsset assajos escrits al llarg de dues dècades, amb motivacions i finalitats no sempre coincidents però que formen part d'un teixit unitari, travessats com estan per una mateixa posició davant el treball d'escriptura. Entre ells Jenaro Talens reflexiona, més que sobre un determinat gènere discursiu, sobre una presa de partit davant la pluralitat dels discursos que circulen, moltes vegades sota la forma de monòlegs entrecreuats, per aqueix espai interdisciplinari que ell ha denominat territori Babel. D'aquesta manera, poesia, narrativa, teatre, cinema, traducció o música popular s'aborden com les cares diferents d'un mateix cos polièdric, encara que sense deixar a un costat els aspectes relacionats amb el fet social "escriptura".

Citació

Talens Carmona, J. [Jenaro] (2000). El sujeto vacío. Cultura y poesía en territorio Babel. Universitat de València.

Talens Carmona, Jenaro. El sujeto vacío. Cultura y poesía en territorio Babel. Universitat de València, 2000.

TALENS CARMONA, Jenaro. El sujeto vacío. Cultura y poesía en territorio Babel. Valencia: Universitat de València, 2000. ISBN 978-84-376-1859-3.

Talens Carmona, Jenaro. El sujeto vacío. Cultura y poesía en territorio Babel. Valencia: Universitat de València; 2000. 432 p.

Copiar al portapapeles