El siglo XXI: dilemas morales para una reconstrucción social

Ana Noguera

ISBN: 978-84-9133-240-4

Matèria: sociologia i política

Idioma: castellà

Coeditor: Universitat Internacional de Gandia, CEIC Alfons el Vell

Any ed.: 2019

Enquadernació: rústica

Format: 10,5 x 15 cm

Pàgines: 56

5,00 €

Disponible en formato electrónico:

Sinopsi

Detalles

Conferència impartida per Ana Noguera, membre del Consell Valencià de Cultura, en l’acte d’obertura de la XXXVa edició de la Universitat d’Estiu de Gandia, el 12 de juliol de 2018. Noguera afirma que construir una ciutadania global obri un món de paradoxes i contradiccions de difícil solució: la cerca de la identitat personal, la lliure elecció de les creences, la dignitat de les cultures, la no imposició del col·lectiu sobre la persona, l’autonomia d’un projecte de vida... Aconseguir que l’individual i el col·lectiu ens produesquen satisfacció al mateix temps significa renunciar a l’escala de valors que hem adoptat. Per a fer-ho, resulta imprescindible que la societat es rebel·le; que deixe de protegir l’egoista, el masclista, l’especulador, que reprenga el que viola els principis col·lectius i que no veja com a model aquell que triomfa passant per damunt dels drets aliens. Si no ho fem, continuarem confonent conceptes tan importants com la llibertat i l’exigència, la felicitat i el consumisme, la tolerància i la indiferència, la política i la demagògia, el triomf i els diners.

VERSIÓ EN FORMAT AUDIOLLIBRE

Citació

Noguera Montagud, A. [Ana] (2019). El siglo XXI: dilemas morales para una reconstrucción social. Universitat de València.

Noguera Montagud, Ana. El siglo XXI: dilemas morales para una reconstrucción social. Universitat de València, 2019.

NOGUERA MONTAGUD, Ana. El siglo XXI: dilemas morales para una reconstrucción social. Valencia: Universitat de València, 2019. ISBN 978-84-9133-240-4.

Noguera Montagud, Ana. El siglo XXI: dilemas morales para una reconstrucción social. Valencia: Universitat de València; 2019. 56 p.

Copiar al portapapeles