El siglo XX. Historiografía e historia

M. Cruz Romeo Mateo, Ismael Saz, eds.

Col·lecció: Oberta, 80

ISBN: 978-84-370-5412-4

Matèria: història

Submatèries: història contemporània

Idioma: castellà

Any ed.: 2002

Enquadernació: rústica

Format: 17 x 23 cm.

Pàgines: 280 pp.

19,50 €

Sinopsi

Detalles

El nostre passat immediat, aquest segle XX de múltiples rostres, és el centre d'atenció dels estudis publicats en aquest volum. No es pot dubtar de la transcendència i projecció d'un segle que ha estat el dels totalitarismes i dels processos massius d'extermini, però també el de les dinàmiques democratitzadores i l'emergència i visibilitat de nous protagonistes socials. Els reptes als que els ciutadans d'aquesta centúria ens hem enfrontat ha estat tants i tan complexos que la reflexió acadèmica no ha estat al marge de la seua anàlisi. Història i historiografia s'entrecreuen així en aquesta contribució, per a, d'aquesta manera, conèixer millor i en les seues diverses dimensions els problemes i els reptes de la contemporaneïtat

Citació

Romeo Mateo, M. C. [M. Cruz] & Saz, I. [Ismael] (2002). El siglo XX. Historiografía e historia. Universitat de València.

Romeo Mateo, M. Cruz y Saz, Ismael. El siglo XX. Historiografía e historia. Universitat de València, 2002.

ROMEO MATEO, M. Cruz y SAZ, Ismael. El siglo XX. Historiografía e historia. Valencia: Universitat de València, 2002. ISBN 978-84-370-5412-4.

Romeo Mateo, M. Cruz y Saz, Ismael. El siglo XX. Historiografía e historia. Valencia: Universitat de València; 2002. 280 p.

Copiar al portapapeles